Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold kedvelő férfiak , ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold kedvelő férfiak , ti el tudnátok fogadni , ha feleségeitek úgy büntetne meg benneteket , hogy 12 hónapon át , szex közben nem érhetnétek hozzá , csak is kizárólag nézhetnétek őt ,ahogyan élvezi egy másik férfi ,vagy férfiak kényeztetéseit ?

Figyelt kérdés
Vannak férfiak , akik mind ezt a vágyat feleségükért kielégítenék ?
febr. 24. 07:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen csiszolatlan gyémántot. Aki az asszonyhoz nem nyúl, kizárólag évente. Viszont nem dug mással az asszony. Na akkor az micsoda?
febr. 28. 05:05
 12/23 A kérdező kommentje:

10/

Ez igen , ez a beszéd !

febr. 28. 19:55
 13/23 A kérdező kommentje:

11/

Ez már vagy bűntudat , vagy egészségi probléma , esetleg más egyéb meghatározó dolog .

febr. 28. 19:56
 14/23 anonim ***** válasza:
Más egyéb dolgok miatt nincs affinitása a lánynak a férjéhez. A pasi akarná, de a nő nem. A pszihológus sem pszihológusnál igazából tök feleslegesen voltak
febr. 28. 20:37
 15/23 A kérdező kommentje:

Á - szóval akkor ez inkább egyoldalú , mert a nő nem akarja .

Érdekes , de egyben szomorú is .

Lehet a nő aszex , vagy valami hormonális változáson ment keresztül - stb .

Igazából nem tudom , mi állhat a háttérben .

febr. 28. 23:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem aszex. Egyszerűen nem megy màr. Huszon valahány éve vannak együtt.
febr. 28. 23:16
 17/23 A kérdező kommentje:
Akkor lehet , hogy csupán elfogadták ezt a helyzetet és így is tudnak együtt élni , szex nélkül .
febr. 28. 23:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem. A pasi szenved. A csaj meg el van.
febr. 28. 23:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez esetben nem tudom , hogy miért vannak még együtt .
febr. 28. 23:34
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

10es vagyok.

Sokan szerintem egyszerűen azért mennek bele ilyesmibe (swinger, cuckold, stb), mert legalizálni akarják, hogy szexeljenek mással is.

Pedig a cuckold teljesen mást jelent - nálam mindenképp.

Mindig jobban szerettem adni, mint kapni (utóbbi is fontos, de egyáltalán nem zavar, ha mondjuk 70-30 vagy 80-20 az arány a nő élvezetének javára. Szeretek gyönyörködni a másik élvezetében, élvezem, ha az enyém a másik kezében van, és a kielégítetlenségből eredő izgalmat is imádom, teljesen bepörget. Ez egy nagyon bizalmas dolog, ha jól csinálják.

Ami talán nehéz benne, hogy a nő annak ellenére férfiasnak lásson a hétköznapokon, hogy mondjuk előtte sz.pom keményre a szeretőjét erényövben, ha épp ezt kéri. :)

(Merthogy a szexen kívül teljesen hétköznapi vágyaim és céljaim vannak.)

Na ez jó csapongó lett, de sebaj. Ritkán lehet erről jót beszélgetni.

febr. 29. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!