Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kedvelő férfiak , ti el tudnátok fogadni , ha feleségeitek úgy büntetne meg benneteket , hogy 12 hónapon át , szex közben nem érhetnétek hozzá , csak is kizárólag nézhetnétek őt ,ahogyan élvezi egy másik férfi ,vagy férfiak kényeztetéseit ?
10/
Ez igen , ez a beszéd !
11/
Ez már vagy bűntudat , vagy egészségi probléma , esetleg más egyéb meghatározó dolog .
Á - szóval akkor ez inkább egyoldalú , mert a nő nem akarja .
Érdekes , de egyben szomorú is .
Lehet a nő aszex , vagy valami hormonális változáson ment keresztül - stb .
Igazából nem tudom , mi állhat a háttérben .
10es vagyok.
Sokan szerintem egyszerűen azért mennek bele ilyesmibe (swinger, cuckold, stb), mert legalizálni akarják, hogy szexeljenek mással is.
Pedig a cuckold teljesen mást jelent - nálam mindenképp.
Mindig jobban szerettem adni, mint kapni (utóbbi is fontos, de egyáltalán nem zavar, ha mondjuk 70-30 vagy 80-20 az arány a nő élvezetének javára. Szeretek gyönyörködni a másik élvezetében, élvezem, ha az enyém a másik kezében van, és a kielégítetlenségből eredő izgalmat is imádom, teljesen bepörget. Ez egy nagyon bizalmas dolog, ha jól csinálják.
Ami talán nehéz benne, hogy a nő annak ellenére férfiasnak lásson a hétköznapokon, hogy mondjuk előtte sz.pom keményre a szeretőjét erényövben, ha épp ezt kéri. :)
(Merthogy a szexen kívül teljesen hétköznapi vágyaim és céljaim vannak.)
Na ez jó csapongó lett, de sebaj. Ritkán lehet erről jót beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!