Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanult s művelt nők a szexben visszafogottabbak lehetnek,mint a kevésbé művelt nő társaik ?
Ara gondolok , hogy a tanult s művelt nők , mivel kulturáltabbak , mint pl: egy gyári , betanított szalag munkás női társaik , így a szexben is kulturáltabban , visszafogottabban viselkednek .
Tapasztalatokat , véleményeket köszönöm .
11/
Ja mondjuk én is voltam olyan nővel , akivel nem lehetett kommunikálni szex közben , csupán 2x megkérdezte , hogy na , végeztél ?
Semmi élvezet , semmi reakció , csak mozdulatlanul várta a csodát !
Azért az se mindegy valaki mondjuk bölcsész,tanárnő,vagy éppen a nő orvos vagy ügyvéd.
Mert azért a 2 sem egy kategória.
Szerintem relatív.Mindenhol előfordulhat bármelyik típus.
Bár ismerek egy orvos nőt,évek óta férje van, a lány nagyon szolíd,normális.Nem hinném,hogy az ágyban ku*va lenne.
Ellenben gyári munkást ismerek.Alap a legtöbbnél a 3 gyerek,persze mindhárom más apától.Szóval én utóbbira szavaznék,náluk szerintem több a riba*c.
15/
Tehát te azt mondod , hogy inkább a kevésbé tanult s művelt nők szexelnek felelőtlenebbül , kevésbé felmért következményekkel .
Még ellenben a tanult s műveltebb nők a szexben is megfontoltabbak .
Persze ettől még lehetnek felszabadultak a szexben ők is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!