Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanult s művelt nők a szexben visszafogottabbak lehetnek,mint a kevésbé művelt nő társaik ?
Ara gondolok , hogy a tanult s művelt nők , mivel kulturáltabbak , mint pl: egy gyári , betanított szalag munkás női társaik , így a szexben is kulturáltabban , visszafogottabban viselkednek .
Tapasztalatokat , véleményeket köszönöm .
Semmi összefüggés nincs!
Egy 3 diplomás csaj alszik mellettem,nem láttam eddig nála gatlástalannabb és szexőrült nőt!
Egy igazi vadmacska az ágyban,imádom!
Ki számít tanult nőnek?
Amúgy nekem volt 2 olyan barátnőm akik szerénynek néztek ki, az egyik csak érettségivel rendelkezett , a másik diplomàs volt.
Meglepetésemre mindkettő teljesen másként viselkedett az ágyban.
Imádták a szexet, sőt az nem kifejezés rá. Srác ként én voltam jobban meglepődve, mennyire ki tudnak vetkőzni önmagukbòl szex közben.
Szóval, nem a végzettség számìt,hogy ki milyen az ágyban.
Ez az én tapasztalatom.
Nincs összefüggés!
Volt szakmunkás csajom, aki prüd volt és egy fadarab, meg diplomás is, aki széthasznált kb...
És ugyan ez igaz fordítva is!
Nagyon köszönöm a vélemények és tapasztalatok megosztását .
1 -nek írnám , hogy én nem nézek le senkit sem azért , hogy kinek , mennyi iskolája van !
Ha ne tán még is úgy tűnt , hogy lenéző lennék bárkivel is szemben , akkor én kérek elnézést .
9/
Ezt én nem is gondoltam volna .
Köszönöm , hogy megosztottad velem a tapasztalataidat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!