Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők? Volt már rá példa,hogy a szerető felkeresett és kitálalt,hogy meg lettetek csalva? Hogy reagáltatok? Vége lett a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
febr. 23. 19:20
1/4 anonim válasza:
Most nagyon orulnek egy ilyennek,kevesebb ellenallasba utkoznek a kirugasakor. N
2/4 anonim válasza:
Ez már nagyon régi sztori, még gimis voltam amikor az első pasim aki idősebb volt orrba-szájba csalt mint utólag kiderült. Egy közös ismerősünktől visszahallottam, hogy megdugott egy kiscsajt akit mindhárman ismertünk, de letagadta és hittem neki. Aztán volt még egy csaj aki miatt szakított is velem 2 hétre, aztán visszasírta magát és letagadta, hogy lefeküdtek. Meg volt hogy megdugott egy szintén közös ismerőst egy buliban, felháborodva mesèlte hogy az egyik haverja megdugta, csak azt hagyta ki, hogy ő is, ezt is visszahallottam de hittem neki. 4,5 évet húztam le vele, a szakítás után egyszer bevallotta mindet, hát nem kellett volna hinni neki egyiknél sem :D
3/4 anonim válasza:
Ez amatőr viselkedés , bosszú azért mert felhasználták pár körre és kitették esetleg a komolyabb rivális felet így akarja eltüntetni a 3. Nekem volt hogy az élettárs akit kezdtem unni a piti balhéi kavarásai féltékeny jelenetek 100ai miatt kitálalt hogy 2szer félrement azt hitte a birka hogy az őszintesége megerősiti ezt a hulla kapcsolatot . Ezért még 2 hónapig feljártam lovagoltatni cumiztatni sheggbe khurni ,imádta . Amikor ráuntam erre egy újabb vita után kitettem .
4/4 anonim válasza:
D.gjunk egyet, és valld be neki.
Szerintem lelépne azonnal😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!