Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat a párom haverja. Veletek fordult már elő ilyen? Mit csináltatok?
Rendszeresen járunk együtt edzeni hárman, ők ketten én külön. Többször meghívott minket a párommal a házibulijaiba is és valamiért úgy érzem bejövök neki. külsőleg én és a párom is elég jól nézünk ki, ő viszont nem kifejezetten. Igazából külsőleg nem is az esetem, de a nézésétől elgyengülök, gyakran álmodok vele és szex közben is jár a fejemben. Bizonytalan vagyok, hogy érdemes lenne belemenni ebbe, de akkor a párommal kinyírnák egymást és végetvetnénk egy barátságnak és a kapcsolatomnak úgy hogy lehet nem is lesz belőle semmi vagy hagyjam kósza álomnak, hagyjam elmúlni? Ti mit csinálnátok? Hasonló sztorikat is szívesen olvasok!
19L
Te ezt már eldöntötted, hogy meg akarod tudni milyen a farka a srácnak. Csak azt nem tudod, hogy hogyan. Íme egy recept, hogy mire figyelj.
Nem feltétlen derül ki ki, hogy megdugott és kétszer-háromszor a szádba élvezett. Arra vigyázz, hogy ne rendszeres legyen a dolog. Tehát ne minden héten kedden este például. Azért mert ez feltűnik a pasidnak, hogy épp akkor nem ér el egyikőtöket sem ha akar valamit mondani. Legyen ritka, de akkor hosszabb az alkalom.
Srácok ti nem éreznétek szarul magatokat hogy a barátnőtök szex közben a legjobb haverotokról fantáziál?
Kérdező neked javaslom hogy képzel bele magad a férfi helyzetében. Ha meg akarod csalni akkor hagyd el a faszba, mert nem érdemled meg őt.
Na, akkor tisztázzuk kicsit a dolgokat. Elég régóta együtt vagyunk a párommal (3 éve). Rengetegszer lett volna alkalmam megcsalni, mindenféle módon megpróbáltak szétszakítani minket, (leginkább férfiak) de sosem jött össze, nem tettem meg..
az én értékrendembe nem fér be és nem is fog a megcsalás.
Egyáltalán nem célom lefeküdni a barátjával, főleg nem amíg kapcsolatban vagyok.
Sokkal inkább úgy érzem, megmagyarázhatatlan módon érzelmileg kötődök hozzá.
A barátságuk pedig nem igazán szoros, egy suliba jártunk mindhárman, inkább olyan együtt iszogatós, edzegetős pajtik..
A párom féltékeny típus, ha rólam van szó, amit kis részben megértek mert nagyon sokan bepróbálkoznak nálam. (halál komolyan mondom, volt, hogy felrakott a fogasra sorban pár srácot) A haverjára viszont nem az, és tudom, hogy a barátja nem is lépne amíg együtt vagyunk, de szerintem ha nem lennénk se merne..
Én többször úgy érzem, hogy nem passzolunk a barátommal aminek hangot is adok, de egyszerűen annyi szeretete van felém, hogy képtelen ezt belátni és mindig belekerülünk a "mentsük meg" spirálba, én pedig az évek és avégett, hogy ne bántsam meg (sajnos sok hódolónak okoztam mély fájdalmat a visszautasítással, ez borzasztóan rosszul esik) belemegyek, ami hol jó -hol nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!