Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy 1 nap alatt több partnerrel is csináltátok?
Figyelt kérdés
Mennyi idő telt el közöttük? Kort, nemet és sztorit is irjatok pls ;)2022. nov. 20. 20:23
1/13 anonim válasza:
Volt, hogy egyszerre 3 nő. Na meg volt párszor, hogy reggel, délben, este is más jött
2/13 anonim válasza:
Persze 18 évesen házibulilban 2-3 fiúval, volt akit csak le szoptam 22/l
3/13 anonim válasza:
A páromat megdugtam,utána el kellett mennie.Telefonált egy barátnő hogy átjönne,még egy óra is alig telt el,Őt is megdugtam.Izgatott a tudata is..nagyon jó volt.
5/13 anonim válasza:
23. szülinapom ünnepeltem úgy több évvel ezelőtt hogy fél órát voltam egy korombeli prostival, majd fél óra után ő kiment és jött be egy 40-es "kollégája" és vele is fél órát voltam.
Direkt így volt lebeszélve
6/13 anonim válasza:
Volt egy időszak amikor több barátnőm volt, egyetemista koromban. Átjött az egyik péntek este, megdugtam este, majd megdugtam másnap reggel is, délelőtt hazament, majd szombat este átjött a másik és őt is megdugtam este majd vasárnap reggel is. Csütörtökön meg mindig egyetemi bulik voltak, hogy ha épp ott sikerült valami kaland, akkor aznap éjjel is dugtam.
7/13 anonim válasza:
1 nap alatt a max 3 fiú volt, igaz nem vagyok rá büszke, részegen megtörtént ennyi. Akkor 17 voltam.
8/13 anonim válasza:
Utolsó,azt hogy hoztad össze?:)
9/13 anonim válasza:
Kétszer is volt hogy napi 3 pasit hoztam össze.
10/13 anonim válasza:
Igen előfordult ilyen. 2-3-4 stb. Nem voltam jó kislány gyerekkoromban. Az egyszerűbb hogy délelőtt egyik, délután másik. Voltak egyszerre is. Volt hogy egymás után egy buliban. 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!