Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat a párom haverja. Veletek fordult már elő ilyen? Mit csináltatok?
Rendszeresen járunk együtt edzeni hárman, ők ketten én külön. Többször meghívott minket a párommal a házibulijaiba is és valamiért úgy érzem bejövök neki. külsőleg én és a párom is elég jól nézünk ki, ő viszont nem kifejezetten. Igazából külsőleg nem is az esetem, de a nézésétől elgyengülök, gyakran álmodok vele és szex közben is jár a fejemben. Bizonytalan vagyok, hogy érdemes lenne belemenni ebbe, de akkor a párommal kinyírnák egymást és végetvetnénk egy barátságnak és a kapcsolatomnak úgy hogy lehet nem is lesz belőle semmi vagy hagyjam kósza álomnak, hagyjam elmúlni? Ti mit csinálnátok? Hasonló sztorikat is szívesen olvasok!
19L
A 10-es írásodban, kérdező, mindent leírtál amiért nem érdemes együtt maradni azzal a sráccal. Függetlenül attól, hogy bejön-e a haverja vagy sem. De ebben az esetben a haverjával se foglalkoznék a helyedbe, mert ő igen hasonló lehet, hiszen azonos értékrendjük van.
A pasidnak van egy bomba csaja, akiért odavannak a férfiak. Ő büszke hím, örül, hogy csak ő látja a borotvált puncidat, szádba adja a farkát és élvezi a látványt ahogy elélvezel. Hallja a problémát amit mondasz, de miért is tenne ellene ha minden jó így neki?
19 éves vagy és te sem teszel ez ellen ténylegesen. De ahogy mondják: ha fáj de nem teszel ellene, akkor még nem fáj eléggé.
Szerintem szakítsatok.
Nem rég lett vége egy hosszú komoly kapcsolatomnak. Igaz, mi már a húszas éveink vége fele járunk.
Jártunk swingerbe, próbáltuk hármasba, négyesbe, de a kommunikáció mindig megvolt.
Egyszer előkerült a téma, hogy az egyik legjobb barátomat vegyük be hármasba. Először rábólintott, majd később kihátrált, nem lett belőle semmi. Majd fél évvel később elmentünk bulizni egy nagy társasággal ahol ott volt ő is. A buli szar volt, vissza mentünk egy barátunkhoz néhányan tovább inni.
Elfáradtam, nem éreztem jól magam ezért haza taxiztam. Párom maradni akart, amivel semmi problémám nem volt, hagytam neki pénzt taxira, hogy majd jöjjön.
Amikor reggel felkeltem és nem volt mellettem már tudtam, hogy ez így ennyi volt. Hazaért és el is mondta. A “barátom” ráhajtott, lefeküdtek.
Itt vége lett mindkét kapcsolatnak.
Az exem is azon a véleményen volt mint te, hogy neki erkölcsileg sose férne bele egy megcsalás, sőt ő ítélte el legjobban az egyik barátját akiről tudta, hogy csalja a nőjét, még szólni is akart a csajnak. Szóval ez, hogy neked sem fér bele szerintem semmit nem jelent. Ha jön alkalom úgyis megléped ha eddig eljutottál már. Főleg, hogy már a kapcsolatotok is mentegetve van. Be fogsz sokallni és megunod, hogy nincs kiút szépen, ezért keresel egy kiutat ahonnan nincs vissza.
Mi nem osztálytársak voltunk, hanem közel 20 éve legjobb barátok és az exemmel is többszöröse volt a kapcsolatunknak a 3 évnek.
Fiatal vagy, elötted az élet. Ha haldoklik a kapcsolat vess véget neki, de ne megcsalással. Legalább ebben legyél korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!