Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tanácstalan vagyok ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok ebben a helyzetben?!

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel 8 éve ismerjük egymást ám 3 hete talakoztunk úgy hogy le is feküdtünk egymással...azóta már találkoztunk újból. Megbeszéltük hogy egy laza párkapcsolaton kívül jelenleg egyikünknek sem fér bele több..

Sőt az is nagy balhéval járna ha kiderülne hogy ő és én... hozzateszem mindkettem egyedűlállóak vagyunk már. Megbeszéltük bármit is fog érezni a másik őszinték leszünk ahogy most is. Nem hitegetjuk sem egymást sem saját magunkat viszont azt nem mi döntjük el hogy szerelmesek leszünk egymásba vagy sem. Az egyik kérdésem az mit is jelent hogy laza párkapcsolat?

A másik pedig én nem érzek semmit 2 alkalom után hogy többet fogok akarni a későbbiekben. Vagy ez több idő? Csak mert félek a szerelemtől ezért is mentem bele egy ilyen szexkapcsolatba. Mert direkt nem keresem a komoly kapcsokatot viszont iszonyat jó a szex vele. Nagyon őszinte azt 100% tudom.

Szóval ha beleszeretek esetleg akkor mondjam el neki? És ha ő szeret belém miből fogom tudni?

2022. nov. 29. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Az egyik mindig többet fog érezni!
2022. nov. 29. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Miért agyalsz ilyeneken, ha nem akarsz semmit?

Ha beleszeretsz akkor azt abból fogod tudni, ha akarni fogod a társaságát a szexen kívül is és egyszerűen jobban fog érdekelni a másik lelki állapota, mint hogy szexeljetek.. és ha ilyen jeleket kapsz, hogy egyre többet figyel rád, egyre érdeklődőbb.. átmegy szex közben érzékivé és simogatni akar, meg bújni akkor abból szerintem tudható, hogy elkezdett többet érezni.

2022. nov. 29. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

A valasz ezekre a szitukra nagyon egyszeru, nem szabad tulgondolni ezeket.

Ha szerelmes leszel azt onnan tudod, hogy nem kell feltenned magadnak a kerdest hogy szerelmes vagy -e, mert tudni fogod. Az hogy kinek mit jelent egy laza kapcsolat azt embere valogatja. Ezek alapjan nektek ez egy sima szexkapcsolat, hiszen nem vallaljatok fel a nyilvanossag elott, es nem terveztek semmit kozoset. Ha akarsz a masikkal tobb idot tolteni a szexen kivul privatban, el akarsz vele menni etterembe, moziba, nyaralni. Allandoan vele akarsz lenni, onnan tudod hogy ez mar tobb.

2022. nov. 29. 22:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Tervezzük... legalább is megemlitette hogy elmehetnénk egyszer este vacsorázni. De több órára jelenleg egyikünknek sincs ideje. Én nem keresem őt ő hív már egyre gyakrabban és mindig elmondja hogy milyen jó volt legutóbb. Nem gondoltam túl viszont mi lessz ha ő belém szeret Én pedig nem? Őszinte ember vagyok és ezt is várja el és én is tőle. Ezt akkor jelentettük ki egymásnak mikor elmeséltük az életünk pontról pontra..
2022. nov. 29. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Vera...szánalmas vagy.
2022. nov. 29. 22:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Ki az a Vera?????
2022. nov. 29. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Két őszinte, becsületes, jó embernél gondot képes okozni, hogy néha túl jók akarnak lenni. Megbeszélik, megállapítják szex után, hogy nem kívánják túllépni a régi barátság határait. Mindketten attól tartanak, a testiség miatt a barátság károkat fog szenvedni. Győzködik magukat, győzködik egymást. Oly sokat agyalnak, hogy túlzásba esnek. Ahelyett, hogy élveznék az életet, egymást, inkább válasszák az elmélkedést.

Ismerkedésnél, randevúnál, szexnél, vagy akár nő-férfi barátságnál is mindig hajszállnyi vékony a határ a kevés és a túl sok között. Ezért egyesek a legkönnyebb utat válasszák és nem lépnek semerre. Mondhatni, megrekednek a semleges zónában. Több ilyen típusú férfi és női ismerősünk, rokonunk, barátunk van. Miközben nekem 51 évesen már van négy gyermekem két házasságból, két kisunokám nagylányomnál, 18 éve élek második nejemmel, addig ezen ismerősök mind, mind a semleges, ill. barátzónában vannak és egyedül lézengnek. Direkt nem azt írtam, hogy élnek, hiszen nem élik az életet, csak álmodoznak, elmélkednek róla. Sajnálom őket, mert elmegy mellettük az élet! 😳😔😕 (két legjobb barátom, de 30 éves nagyfiam és 35 éves keresztlányom is így van evvel, több kollégám szintén)

Közhely, de aki mer az nyer. Léptetek a szex felé, akkor miért kell túlagyalni? Érezzétek jól egymást és majd kialakul. Szerelem! Mégis, mit jelent, mi az? Barátok vagytok 8 éve, vagyis kedvelitek egymás társaságát, mint kiderült, kiváló a szex is. Mi kell még ennél több?

Megsúgom, a hosszú házasság titka a barátság. Szüleim mondogatták, a testiség idővel átalakul az öregedéssel, a barátság viszont képes örök lenni.

2022. nov. 30. 01:34
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es nagyon szép amit írtál igazad van. De félek 30+ os vagyok. Pislantok egyet és 40-es. Félek mert én szeretnék szerelmes lenni akár belé is. De attól is félek hogy nem fogja viszonozni. Jelenleg mind a kettőnk élete nagyon bonyolúl viszont azt is beszéltük amíg nem jönnek helyre a dolgaink addig el leszünk valahogy és azt is hozzá tette majd alakul... akkor most mivan??? Mit is akar tőlem??? Ezért vagyok össze zavarodva esnagyon tanácstalan...Nagyon jó ember kedves intelligens...
2022. nov. 30. 07:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, megértem a helyzeteteket... Két éven belül a második olyan kapcsolatom ahol hasonló a helyzet. Én ugyan már negyvenes pasi vagyok de mint a két esetben távolság és egy országhatár volt/ van köztünk és bármikor jöhet a lezárás, összeköltözés egyenlőre esélytelen. A mostani "párom" -vele volt egy komoly félreértés (mosolyszünet) most nincs kimondva hogy együtt vagyunk de nem azért mert a felelősséget szeretném elhárítani, csak ő nagyon befolyásolható. Én is azt "tanácsolom" tudom nem parancsra megy de élvezzétek a jelent, és valóban a mérleghinta elbillen valamelyikőtöknél ez szinte törvényszerűség. Ha beléd is szeret ne félj ettől én alkalmi kapcsolatban jártam úgy hogy a csaj az együttlét után "megvádolt" azzal hogy én túlságosan is beleestem és ez nekem rossz, és nem akarta megérteni hogy én ezzel tudok mit kezdeni ha meg bele is estem az én dolgom ha a magam marhasága miatt fáj a lelkem... Hagyjátok kialakulni a dolgokat, és nem fontos hogy ez-vagy az kimondva legyen, volt az előző "párom" akivel hivatalosan együtt voltunk aztán kiderült hogy ha nem is csalt meg de úton-útfélen flörtölgetett...
2022. nov. 30. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:
30+osan ebből azonnali hatállyal ki kell lépni abban az esetben, ha félsz ettől, hogy 30+os vagy, félsz mert, úgy látod nincs sok időd már arra, hogy megtaláld azt, akivel közös lehet az életed. Nincs lehetőséged arra, hogy az idődet pazarold! Nincs azzal gond, hogy vele összejártok, jó a szex, véget ennek nem kell vetni, ha tudod magad tartani ahhoz, hogy ez ennyi, nem több, csak közben nem kell rá koncentrálni ha nincs már ott, légy nyitott mások felé is. Ha ettől is félsz, hogy nem tudod magad tartani ehhez, hogy ez ennyi, akkor azonnal abba kell hagyni, csak nem értem egyáltalán hogy mondhattad azt neki, hogy neked ez így jó, ha egyszer ilyen félelmeid vannak, amit egyébként adok, joggal vannak ilyen félelmeid. Egy (remélem nem sértelek meg a nyersességemmel) 40-es nőnek már erősen beszűkül a piaca! Ellenben egy 40-es férfinak még nem, nagyon nem! Ezért sem akar többet tőled. Ez a bonyolult az élete duma, ez full kamu! Ennyit szeretne tőled, hogy szex és hello. Ne aggódj azon, hogy beléd szeret, mert nem fog! Egy férfi, ha akar egy nőt a szexen túl is, nincs az a bonyolult helyzet, ami ezt akadályozná annyira, hogy Ő úgy dönt (egyáltalán dönt, fejben dől ez el), hogy ebben a jelenlegi körülményekben csak ennyi bír lenni. A fél világot felborítja azért. A háborúk jelentős részét nőért küzdöttük! Neki ez kényelmes, jó ez így, mert szex is van meg beszélgetni is tud valakivel, mégis akkor lép ki ebből, amikor akar, értsd akár ebből a kapcsolatból is, de konkrétan azon a napon is, amikor találkoztok, ott is akkor lép ki ebből, amikor csak akar. Elköszön és ennyi.
2022. nov. 30. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!