Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok ebben a helyzetben?!
Van egy férfi akivel 8 éve ismerjük egymást ám 3 hete talakoztunk úgy hogy le is feküdtünk egymással...azóta már találkoztunk újból. Megbeszéltük hogy egy laza párkapcsolaton kívül jelenleg egyikünknek sem fér bele több..
Sőt az is nagy balhéval járna ha kiderülne hogy ő és én... hozzateszem mindkettem egyedűlállóak vagyunk már. Megbeszéltük bármit is fog érezni a másik őszinték leszünk ahogy most is. Nem hitegetjuk sem egymást sem saját magunkat viszont azt nem mi döntjük el hogy szerelmesek leszünk egymásba vagy sem. Az egyik kérdésem az mit is jelent hogy laza párkapcsolat?
A másik pedig én nem érzek semmit 2 alkalom után hogy többet fogok akarni a későbbiekben. Vagy ez több idő? Csak mert félek a szerelemtől ezért is mentem bele egy ilyen szexkapcsolatba. Mert direkt nem keresem a komoly kapcsokatot viszont iszonyat jó a szex vele. Nagyon őszinte azt 100% tudom.
Szóval ha beleszeretek esetleg akkor mondjam el neki? És ha ő szeret belém miből fogom tudni?
Miért agyalsz ilyeneken, ha nem akarsz semmit?
Ha beleszeretsz akkor azt abból fogod tudni, ha akarni fogod a társaságát a szexen kívül is és egyszerűen jobban fog érdekelni a másik lelki állapota, mint hogy szexeljetek.. és ha ilyen jeleket kapsz, hogy egyre többet figyel rád, egyre érdeklődőbb.. átmegy szex közben érzékivé és simogatni akar, meg bújni akkor abból szerintem tudható, hogy elkezdett többet érezni.
A valasz ezekre a szitukra nagyon egyszeru, nem szabad tulgondolni ezeket.
Ha szerelmes leszel azt onnan tudod, hogy nem kell feltenned magadnak a kerdest hogy szerelmes vagy -e, mert tudni fogod. Az hogy kinek mit jelent egy laza kapcsolat azt embere valogatja. Ezek alapjan nektek ez egy sima szexkapcsolat, hiszen nem vallaljatok fel a nyilvanossag elott, es nem terveztek semmit kozoset. Ha akarsz a masikkal tobb idot tolteni a szexen kivul privatban, el akarsz vele menni etterembe, moziba, nyaralni. Allandoan vele akarsz lenni, onnan tudod hogy ez mar tobb.
Két őszinte, becsületes, jó embernél gondot képes okozni, hogy néha túl jók akarnak lenni. Megbeszélik, megállapítják szex után, hogy nem kívánják túllépni a régi barátság határait. Mindketten attól tartanak, a testiség miatt a barátság károkat fog szenvedni. Győzködik magukat, győzködik egymást. Oly sokat agyalnak, hogy túlzásba esnek. Ahelyett, hogy élveznék az életet, egymást, inkább válasszák az elmélkedést.
Ismerkedésnél, randevúnál, szexnél, vagy akár nő-férfi barátságnál is mindig hajszállnyi vékony a határ a kevés és a túl sok között. Ezért egyesek a legkönnyebb utat válasszák és nem lépnek semerre. Mondhatni, megrekednek a semleges zónában. Több ilyen típusú férfi és női ismerősünk, rokonunk, barátunk van. Miközben nekem 51 évesen már van négy gyermekem két házasságból, két kisunokám nagylányomnál, 18 éve élek második nejemmel, addig ezen ismerősök mind, mind a semleges, ill. barátzónában vannak és egyedül lézengnek. Direkt nem azt írtam, hogy élnek, hiszen nem élik az életet, csak álmodoznak, elmélkednek róla. Sajnálom őket, mert elmegy mellettük az élet! 😳😔😕 (két legjobb barátom, de 30 éves nagyfiam és 35 éves keresztlányom is így van evvel, több kollégám szintén)
Közhely, de aki mer az nyer. Léptetek a szex felé, akkor miért kell túlagyalni? Érezzétek jól egymást és majd kialakul. Szerelem! Mégis, mit jelent, mi az? Barátok vagytok 8 éve, vagyis kedvelitek egymás társaságát, mint kiderült, kiváló a szex is. Mi kell még ennél több?
Megsúgom, a hosszú házasság titka a barátság. Szüleim mondogatták, a testiség idővel átalakul az öregedéssel, a barátság viszont képes örök lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!