Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy párom, akit nagyon szeretek, mint embert, de mostanában rengeteg a konfliktus, mindketten bizonytalanok vagyunk a kapcsolatban. Azt vallottam eddig hogy a szeretet többet ér a szerelemnél. Csakhogy úgy tűnik (nem igazán merem magamnak sem bevallani), szerelmes lettem másba.
Fogalmam sincs mit csináljak..
Túlságosan szeretem a párom emberileg és nem akarom elveszíteni. De a másik fiú iránt meg nagyon erős vonzalmat érzek, és tudom hogy ez kölcsönös.
Ti szakítanátok? Vagy maradnátok?
Érdekelnek a vélemények, esetleges saját tapasztalatok
Egyedül maradnék. Max. egy pszichológussal beszélgetnék az életemről, hogy tisztába jöjjek azzal, mi a problémám és mit akarok az élettől. Az ilyen kavarásokkal teszed tönkre más emberek életét. Maradj egyedül egy évig és utána vágj bele kapcsolatba, ha rendbe tetted magad!
2022. nov. 11. 06:11
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot.. de voltam egy évet egyedül. Sőt pszichológushoz is járok már régóta. Senki életét nem szándékozom tönkretenni
2022. nov. 11. 06:16
3/16 anonim válasza:
Akkor miért vagy olyan emberrel, akivel nem jöttök ki egymással, miközben másba vagy szerelmes? Ez szerinted egy olyan élet, amit egy egészséges lelkű ember él?
2022. nov. 11. 06:19
4/16 anonim válasza:
Nem áll szándékodban, de mégis tönkreteszed mások életét. Ezen érdemes lenne elgondolkodnod.
2022. nov. 11. 06:31
5/16 Tamara2022 válasza:
Veszélyes útra lépsz! Én házasságban, szex hiány miatt kerestem szeretőt, azzal a biztos tudattal, hogy sose akarok elválni. Találtam valakit, aki szeretőt keresett, azzal a biztos tudattal, hogy sose akar elválni. És most, 8 hónappal később két válás van folyamatban( bár nem egészen egyértelműek a kiváltó okok, de a két válás tény) és a válás után összeköltözés. Szóval jól gondold meg, hogy mit kockáztatsz és milyen kísértésekkel kell szembenézned és elég erős leszel-e a kísértések legyőzéséhez? És mint látod, én itt nem a dolog 'erkölcsi' részéről beszélek, hanem csak arról, hogy a saját érzéseidet/vágyaidat fogod-e tudni megfelelően kezelni?
2022. nov. 11. 08:33
6/16 anonim válasza:
Szünet és megnézném ki iránt is érzek igazán.
2022. nov. 12. 01:15
7/16 anonim válasza:
Kérdező. Biztos hogy ez szerelem? Nem az újdonságra vágyás? Adj magadnak időt kicsit ahogy az utolsó is írta hogy eldönthesd mit szeretnél.
2022. nov. 12. 08:45
8/16 anonim válasza:
"Csakhogy úgy tűnik (nem igazán merem magamnak sem bevallani), szerelmes lettem másba."
"De a másik fiú iránt meg nagyon erős vonzalmat érzek, és tudom hogy ez kölcsönös."
Elmondom neked ez nem szerelem. Te is írod, szexuális vágy, az új varázsa. Azért is van, hogy felfigyelsz másra, mert a jelenlegi kapcsolatban, mint írod rengeteg konfliktus van.
2022. nov. 12. 09:42
9/16 anonim válasza:
A rengeteg konfliktus miből tevődik össze? Ezt mondjuk nem értem, hogy a "szeretet többet ér a szerelemnél". Szeretet az lehet pl a családod iránt is, szerelem meg a párod iránt van csak. Ha valakit csak emberileg szeretsz, az nem a barát?
Én a helyedben leülnék egy csendes helyre, ahol nem zavar meg senki és elgondolkodnék mit is akarok.
2022. nov. 12. 10:38
10/16 anonim válasza:
Én is így voltam, ezért belesodródtam egy szeretői viszonyba. Úgymond nyugalom szigete lett, amire szükségem volt. Aztán érdekes módon amint kezdtek otthon rendeződni a dolgok, kevesebb konfliktus, azzal egyenes arányban kezdett el nem érdekelni a szerető és amint teljesen rendeződtek a dolgok otthon, akkor veget vetettem a szeretői kalcsolatnak éd minden rendben végre otthon. Nem is érdekel azóta sem más. Viszont érdekes dolog ez, mert szerintem ha akkor nem bonyolódok a szeretői kapcsolatba, akkor a házasságomnak vége lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!