Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Van egy párom, akit nagyon szeretek, mint embert, de mostanában rengeteg a konfliktus, mindketten bizonytalanok vagyunk a kapcsolatban. Azt vallottam eddig hogy a szeretet többet ér a szerelemnél. Csakhogy úgy tűnik (nem igazán merem magamnak sem bevallani), szerelmes lettem másba.
Fogalmam sincs mit csináljak..
Túlságosan szeretem a párom emberileg és nem akarom elveszíteni. De a másik fiú iránt meg nagyon erős vonzalmat érzek, és tudom hogy ez kölcsönös.
Ti szakítanátok? Vagy maradnátok?
Érdekelnek a vélemények, esetleges saját tapasztalatok
2 kérdés fontos első sorban:
1. Mennyire ismered a másik srácot?
Úgy értem, mennyire passzolnátok, mi az értékrendje, milyen egy kapcsolatban, egyeznének-e a céljaitok?
Csak mert ha nagyon gáz, akkor szerelem ide vagy oda, jobb távol maradni.
(Sajnos mikor sérülékenyek vagyunk, sokszor mi is sérülékeny/defektes embert vonzunk szerintem)
2. Mióta tart ez a dolog nálad?
Azt is mérlegeld, hogy amíg gondolatban itt lesz a másik srác, a kapcsolatban is csak félig leszel benne.. ÉS szépen tönkremehet nagy eséllyel idővel már önmagában ettől is.
U.I Nekem akkor is fellobbant, sokkal később, mikor már teljesen biztos voltam a kapcsolatomban, rendben voltunk, és elköteleződtem belül is teljesen.., és azt hittem, már rég nincs rám hatással a másik. A vonzalom sajnos valahogy megmaradt.
Nagyon köszönöm ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!