Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szexuális vágyad, amit kipróbálnál, de nem mered elmondani a pàrodnak?
Figyelt kérdés
Tudom, vannak olyan kapcsolatok, ahol mindent meg tudnak beszélni,mindenféle gátlások nèlkül,igy a kèrdèsem nem feléjük szòl.2024. febr. 23. 16:27
21/26 anonim válasza:
Egyébként nem értem, hogy mi köze van a te kérdésednek a másikhoz. Mármint én azt feltételeztem a tiedből, hogy a párok szexelnek benne rendszeresen, csak az egyiknek van valami stikkje.
22/26 anonim válasza:
A gyk-t ki veszi komolyan? Most komolyan?! Ha ahhoz van kedven előadom a komoly palit, ha ahhoz van kedvem a sértődött férjet, ha ahhoz van kedvem bölcselkedem vagy beleállok abba, aki nem tetszik. Tudom időpazarlás, de melóban ezzel is megy az idő. Mármint amikor nincs meló.
23/26 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod. Rád hagyom.
2024. febr. 25. 08:15
24/26 A kérdező kommentje:
Te baromira nem tiszteld ott embereket, de önmagad sem. Ez lejön abból, amit megfogalmaztàl.
2024. febr. 25. 08:16
25/26 anonim válasza:
24. Ebben igazad van, belefáradtam abba hogy én legyek a figyelmes, a megértő, én ne szemeteljek, a parkolóba rendesen áljak be, a kasszánál pakoljam le a kosarat rendesen, ne hangoskodja mások jelenlétébe, ne fúrjak falat vasárnap, legyek kedves...stb. Valahogy visszafé meg bunkó tirpák parasztokkal találkozok úton útfélen, akik szrnak a legalapvetőbb emberi vagy társas együttélés szabályaira. Itt ma mindenkinek a nagy lóvé kell, mert a luxus az alanyi jogon jár, persze azért hogy ezzel bizonygassák hogy ők mennyivel többek másoknál. Egy extrém bunkó, egoista társadalomban van értelme kedvesnek lenni? Én arra jöttem rá hogy a bunkó ember mindig csak nyer. Neki nem kell alkalmazkodnia, ellenben a rendes ember alkalmazkodik a bunkóhoz. Ki jár jól megint? Hagyjuk már, jelenleg ismeretlen fogalommá vált a hála és az alázat. Mindenki a maga érdekeit nézi még kapcsolaton belül is.
26/26 anonim válasza:
23, de nem "ahogy gondolom", hanem az te fétisekről kérdezel, a másik meg összeugrasztani akart. A te kérdésed normális, a linkelt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!