Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan szexuális vágyad,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szexuális vágyad, amit kipróbálnál, de nem mered elmondani a pàrodnak?

Figyelt kérdés
Tudom, vannak olyan kapcsolatok, ahol mindent meg tudnak beszélni,mindenféle gátlások nèlkül,igy a kèrdèsem nem feléjük szòl.

2024. febr. 23. 16:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%

Elvenni egy lány szüzességét.

Mondjuk pont most ért véget egy 4 éve kapcsolatom, szóval kicsit irreleváns a kérdés nekem, de a vágyam attól még megvan! ;)

2024. febr. 23. 16:36
 2/26 anonim ***** válasza:
98%
Nálunk már az sem megy hogy ne sötétben csináljuk havonta 1x. A vágyaim? Fénynél?! Ruha nélkül?! Durva dolgok tudom! 🙄
2024. febr. 23. 16:38
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok és férfi, köszönöm az ajánlatokat a férfitársaimtól, de a félreértések elkerülése végett gondoltam szólok, hogy nem nő vagyok. Szóval nincs elhanyagolt, elgyengült női szív akit 3 mondattal meg lehet fektetni! 😂

Hmmm tudom ez lelombozó, de én is szexmentes életet élek, nekem is ez a bajom! 😣

2024. febr. 23. 16:47
 4/26 anonim ***** válasza:
85%

Bár jobb lenne bármelyik pasi mint a maszti vagy vibrátor vagy zuhanyrózsa vagy akármi.

Igy van hogy 5 perc is elég egy orgazmushoz, pasikkal meg a lovagolos meg kutya meg szeretkezos meg akármilyen nyakatekert poziciokban is képtelenség élvezni is.

Semmi érzékiség nincs egyikben sem.

Nyalni se tud egysem.

Teljesen más nekik a szex mint nekem.

Dehát ebbe bele se megyek. Mert ha mondom iranyitom se csinalnak semmit ugy, hogy veletlenül is jó lenne. Én ezt elengedtem.

Nem szex miatt vagyok velük.

2024. febr. 23. 16:55
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Aha,hogy egy uj part akarok ,aki odavan ertem es figyel ram es a lelkemre is.
2024. febr. 23. 16:59
 6/26 anonim ***** válasza:
77%

Nekem olyan általános vágyam lenne, hogy hanyagoljuk a pózokat, mert olyan így a szex, mint egy tesi óra, csak még annyi haszna sincs.

Ezt nem az, hogy nem merem elmondani, hanem így nem lenne soha kapcsolatom.

A szopást nagyon max. 3x kell rosszul (fájdalmasan) csinálni, hogy lemondjon róla, de ha az elsőnél elsírom/hányom magam, akkor nem kell csinálni.

2024. febr. 23. 17:17
 7/26 anonim ***** válasza:
78%
#4 Átéreztem és nevettem.😂
2024. febr. 23. 17:28
 8/26 anonim ***** válasza:
84%

Többes felállást kipróbálni akár egy másik párral!

f

2024. febr. 23. 17:56
 9/26 anonim ***** válasza:
26%
Nincs párom, lábfétisem van, tuti nem örülne egy nő sem ennek.
2024. febr. 23. 18:04
 10/26 anonim ***** válasza:
30%
4es, szerintem csak mindíg mellényúlsz.
2024. febr. 23. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!