Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek 14-15 centivel rendelkező férfi meg tud dugni egy nőt rendesen?
Figyelt kérdés
febr. 23. 11:29
1/12 anonim válasza:
Nekem ekkora van kb és rendesen meg tudtam dugni eddig mindenkit világ életemben. Viszont a rendesen megdugni nem azt jelenti alapvetően, hogy reszelsz mint egy idióta, hanem tudod is, hogy mit csinálsz és el tudod juttatni valamilyen módon a partnert a csúcsra.
2/12 anonim válasza:
Igen. 12 is elég tud lenni. Ügyes pasi kell hozzá.
3/12 anonim válasza:
Fiú nem, Férfi igen, de az meg nem méregeti a szerszámot, mert már kinőtt ebből a pubertás szokásból.
5/12 anonim válasza:
#3 egy lányhoz nem férfi kell, hanem fiú.
7/12 anonim válasza:
Egy normális férfi igen. Teljesen jó.
9/12 anonim válasza:
Ők tudnak a legjobban. Mehet hevesen, mert nem okoz fájdalmat a megfelelő szögben, viszont teljesen kitölt.
28L
10/12 anonim válasza:
Igen. Teljesen jó. A mostani szexpartneremnek is kb ekkora lehet, imádok vele szexelni.
Voltam már 20 centissel is, vastag volt, jó volt, de mégsem annyira kielégítő, mint a mostanival, mert vele jobban összepasszolunk szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!