Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők inkább az ujjaikkal vagy vibrátorral szeretnek önkielégíteni?
Kb 13-14 éves koromtól fogva kipróbáltam már néhány hivatalos segédeszközt (és igen, ennyi idősen, mert a kutya nem nézte vagy ellenőrizte, hogy ki rendel tőlük, csak az automatikus felugró kérdés, hogy elmúltam-e 18 éves, amire hülye lettem volna "nem"-et jelölni). És teszem hozzá, aki meg akarna sérteni, hogy nem voltam és nem is vagyok ribizli, mind a mai napig nem voltam senkivel, szóval kérem szépen mellőzzük :)
Az ujjaimat egy idő után meguntam. Ekkor jött, hogy rendelek valamit, spórolgattam rá a zsebpénzemből. Hát, sokfélét rendeltem az évek alatt, de egyik sem váltotta be a reményeket. Sajnos vagy sem, tágulékony vagyok kezdetektől fogva. A 2,5 centis átmérőjű nudli, a 3-3,5 átmérőjűt is dobhattam ki, meg sem éreztem. A 4,5-5 cm átmérőjű akár jó is lehetett volna, ha a "maximálisan élethű, kellemes, zselés anyagú" nem olyan ***. Igazán nem mondható, hogy gondjaim lennének a nedvesedéssel, még síkosítóm is volt itthon, de még úgy is kellemetlen volt. Igazából minimálisan lehetett volna kisebb, de úgy gondolom használat-kérdés lett volna, hogy annyira kitáguljak, mert amúgy nem jött volna panasz rá. De ez tönkrevágta az egészet, használhatatlanná vált számomra.
Mivel mindennel befürödtem, maradtam négy-öt ujjamnál, azaz a kezemnél. Az legalább ingyen van, és "mindig kéznél". :'D
Most már van saját keresetem, de azt hiszem, akkor sem adnék ki újra vibire vagy má s eszközre pénzt, ha egyedül élnék és emellett nyernék a lottón.
Én egyszerre szeretem. Vibri a punciba, és kézzel izgatni a csilkómat, másik kézzel a mellemet.
Uh. Fel is izgultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!