Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózokat alkalmaznátok ebben az egészségügyi helyzetben?
Nos régebben műtötték a térdeimet, és bár fiatal nő vagyok, nem nagyon javultak meg sajnos…
Nehezen tudok guggolni (szinte semennyire) és behajlítani se megy, főleg ha a saját testsúlyomat ránehezítem.
Szerintetek ebben az esetben milyen pózokat lehet alkalmazni, például zavar, hogy nem alkalmazható a lovagló vagy nem tudok guggolva tenni-venni.
Kicsit az önbizalmamon is ront a helyzet.
Milyen térd pozitív pózokat tudtok ajánlani? Szerintetek ez kiábrándító? Kicsit el vagyok keseredve, mert úgy érzem én se tudom teljesen megélni a dolgokat.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Ahogy 9. írta.
Más póz így szóba sem jöhet!
Azért nem az van, hogy csakis egyetlen pózban tudsz szexelni!
Továbbá a változatos szex messze nem csak a pózokon múlik.
Misszionárius póz nyújtott lábakkal. Bevált póz, mindig bejön ;-)
Hátadon fekszel, nyújtott lábaidat a férfi a nyakába veszi vagy kézzel megragadja a bokáidat. Jól kidomborítja a puncit, jól tudja irányítani a férfi a kényeztetést.
Oldalt fekszel, a férfi mögötted szintén oldalt fekszik.
Hason fekve, hátulról. Szerintem még jobb is, mint a sima kutyapóz, mert több a testkontaktus, jobban össze lehet simulni. Ehhez és az előzőhöz előnyös a hosszabb farok, de annak hiányában is lehet élvezni.
Oldalt fekszel, a férfi a combjai közé veszi a tiédet, a másik lábadat meg a nyakába. Kisebb farokkal is jó mélyre lehet így hatolni. Nekem ez az egyik kedvenc pózom, és itt is lehetnek nyújtva a térdek.
Elég lehetőség van nyújtott lábbal szexelni, ne fogjon ez vissza. Van ezerféle póz, abból kilencszázkilencvenet mi nem csinálunk, mert nekünk valamiért nem kényelmes, de hát a maradék tíz pont elég nekünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!