Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek az belefér hogy nincs szex de izgatjátok egymást vadul smároltok stb?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább csak szenvedés?febr. 22. 14:42
11/22 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy most nem lehetne szex mert nem tart még ott a kapcsolatunk.
febr. 22. 15:55
12/22 anonim válasza:
11$ akkor előbb utóbb legalább fogd meg és verd ki neki, utána jöhet egy jó szopás pl...
13/22 anonim válasza:
Petting a kapcsolat elején jó! Naná!
14/22 anonim válasza:
20 éves koromig imádtam, mert megelégedtem ennyivel is. Most 28 évesen már utálnám az ilyet. Nem gond ha nincs szex, de ha nagyon beindít, legalább verje ki, vagy valami. 20 év feletti csajok tapasztalatom szerint nem is szórakoztak ezzel, bárki ha nagyon beindított, legalább egy cumi volt utána mindig. Tinicsajok mániája ez, hogy húzni a pasi agyát.
15/22 anonim válasza:
Kérdező, ez így korrekt.. Engem azzal lehetett kiakasztani, ha a lány nem mondta ki, hogy benne van-e a szex lehetősége, vagy sem, és lehet, hogy pár alkalommal fiatalon nem kellemetlen ha az embert "úgy" hagyják, de egy idő után fizikailag is, lelkileg is rosszul esne. Volt egy párom, közel egy évig voltunk együtt, de távkapcsolat volt, nem egyedül élt és nem vagyunk már huszonévesek, imádtam ahogy kiverte, az elején azt is, hogy ruhában csúszkált rajta, én kétszer izgathattam lent, most nem részletezném hogy miért nem akart többet, nem egyedül lakott de volt hogy üres is volt a lakás, de nem akarta.
16/22 A kérdező kommentje:
15 # Erre gondoltam én is hogy lehet a fiúnak ez kellemetlen és ha ez így van inkább nem csinálnám.
febr. 22. 18:44
17/22 anonim válasza:
#7 Én is másért mentem be, de a csaj nem :D
18/22 anonim válasza:
Nem kell egyből dugni, az első találkozókon ez még teljesen jól belefér. Egy idő múlva viszont ez a "játék" igencsak kontraproduktívvá tud válni. Frusztrálni fogja a másik felet, ami elkezdi faragni az érzéseit, s átcsaphat olyan érzésbe, hogy csak szívatod "ááá már x. alkalommal sem volt semmi, ebből nem is lesz" - s egyszerűen otthagy.
Hogy az a határpont kinél hol következik be? Na ez egyénfüggő. Van aki képes akár hónapokig is várni, de nagyon sokan a 3 randis szabályt alkalmazzák. Univerzális - mindenkire igaz - időtartam erre nincs, de hónapokig max. egy fiatal szűz tinifiú fog várni, egy tapasztaltabb pasi meg nem.
19/22 anonim válasza:
Nekem volt olyan csajom aki ezt csinálta velem. Egyszerre volt szenvedés és örúlten izgató, de mi szexeltünk is, tehát egy bizonyos húzàs után kielégültrn
20/22 A kérdező kommentje:
Még az nap szexeltetek vagy csak később? :)
febr. 23. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!