Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek az belefér hogy nincs szex de izgatjátok egymást vadul smároltok stb?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább csak szenvedés?febr. 22. 14:42
3/22 anonim válasza:
Szüzen még belefért. Egész pontosan 1 alkalom erejéig ugyanis a 2. alkalommal már dugással végződött a dolog
4/22 anonim válasza:
Attól függ... ha tinirovatba teszed ki a kérdésed akkor sokan azt mondják halleluja, de érettebb fejjel az emberek már nem csak kóstolgatni szeretnének, hanem jóllakni is. Értsd, előjátéknak / olyan helyen ahol nem lehet "több" teljesen okés, de hogy szex helyett csak ez legyen az már édeskevés egy bizonyos életkor felett.
5/22 anonim válasza:
BDSM bulin a sötétszobában belefért, mert ott tudtam, hogy később mással is akadhat lehetőségem. Ha csak ketten vagyunk, csalódott lennék.
7/22 anonim válasza:
#5 smároltál az FF-en a sötét szobában? Oda másért megyünk be 😂😂😂
9/22 anonim válasza:
Belefér, de inkább előjátéknak... utána előbb utóbb jönne a szex is.
Csak állandóan így nem, az kínzás!
10/22 A kérdező kommentje:
Az ismerkedés elején vagyunk. Én vagyok a lány. Nekem tetszene ezzel húzni egymás agyát. Csak nem tudom a fiúk ezzel hogy vannak ha pl ott maradnak álló szerszámmal? Vagy feláll, lelankad egymás után többször is. Nem rossz érzés?
febr. 22. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!