Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egyszerűen nem nekem való a nyalás, vagy minden nő képes élvezni, ha megfelelő a partnere hozzá?
Valószínű hozzászoktál a gyors és intenzív izgatáshoz.
A nyalás jó, de ne úgy fussatok neki, hogy te hamar el akarsz menni ő meg hamar ki akar végezni, pláne szar ha nem szereti sokáig csinálni, vagy ha téged zavar, hogy sokat dolgoztatod, stb.
A gyors kézi kivégzés előtt fussatok neki annak, hogy nincs orgazmus elvárás, nincs siettetés, hanem csak az a program, hogy ő legalább 15-20 percet nyal, te meg elengeded magad és relaxálsz...
Ez bizony nem egyedi eset, mondom férfiként.
Ahány nő, annyi eset.
Volt olyan, aki ha "úgy" csináltam, ahogy neki jó volt, 2-3 perc alatt elélvezett...már a gondolattól is kegyetlenül felizgult.
De olyan barátnőm is volt, aki képtelen volt ettől elélvezni, pedig sokszor, sokféleképpen próbáltuk, ő meg az ujjazástól élvezett hatalmasat.
Semmi baj sincs veled. Ahány nő, annyi punci, annyi féle élvezet :).
Tök széles a skála. Van, aki egyáltalán nem szereti, van, aki csak akkor, ha már volt előtte máshogy izgatás, és olyan is sok van, aki már egy "nyalintástól" belédkarmol.
Meg lehet még próbálni, hogy nem csak a nyelvével ügyködik a partnered, hanem szopogatja, beszívja a csiklód, erősen odanyomja az ajkait és azt mozgatja.
De, ha ez sem jönne be, akkor sincs semmi baj, hiszen leírtad, hogy mi az amit viszont nagyon élvezel :).
Szerintem nagyon egyszerű, én mindig megbeszélem a partneremmel, hogy hogyan csináljam, hogy szereti.Mindig szóljon,jelezze, hogy most erősebben, gyorsabban,lassabban stb. Természetesen ez együtt jár a hüvelyi izgatással is,és ott is szóljon,egy ujj, több ujj, erősebben, mélyebben....
Persze ezt nem egy, két perc alatt kell elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!