Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tőle valami komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez még 3 éve történt (13 voltam, amikor egy ceruzát dugtam fel a popsimba(nem a hegyét). Nemtudom miért csináltam, és emellett kb 2 hónapja szintén a popsimba nyúlkáltam viszont csak újjal (mostanában sokat megy a hasam szóval az lenne a kérdésem hogy ezektől lesz valami egészségügyi problémám? Légyszi ne nézzetek hülyénék, megbántam, komoly választ szeretnék.febr. 18. 19:56
3/12 anonim válasza:
Egyszeri vagy több alkalommal nyúltal popsiba? Azóta van hasmenésed? Vagy most?
4/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne összefüggés. Én is csináltam már, de semmi bajom nem lett tőle. Lehet 1000+1 oka a hasmenésnek, akár még a stressz is.
5/12 A kérdező kommentje:
Kb 2x vagy 3x csináltam. Igen, élveztem, nem fájt. A hasam kb 2 hónapja megy, viszont nemrégiben megtudtam, hogy laktóz érzékeny vagyok tehát ezért gondolom hogy attól megy a hasam. Köszi a válaszokat csak mostanában elég sokat stresszelek emiatt.
febr. 18. 20:03
7/12 anonim válasza:
Biztosan a laktóz intolerancia okozza a hasmenést és nem az, amit csináltál. 😊
(De vajon miért a "szexualitás" kategóriában írtad ki? 🧐)
8/12 A nagy Levin válasza:
Nem valószínű, hogy ettől megy a hasad, de azért a higiéniára figyelni kell.
9/12 A kérdező kommentje:
A 3 éves sztorira nem emlékszem, hogy mennyire figyeltem a higéniára(csak arra, hogy fürdőkádban csináltam), az ujjazós sztorinál megmostam eltőtte, és utána is a popsim, és az ujjam is
febr. 18. 20:16
10/12 anonim válasza:
Magyarország, edukációs szint 2024 :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!