Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Szóval én egy eléggé feminim srác vagyok, 178 centi, és olyan 55-60 kg, közepesen hosszú hajú. Egy közepesen nagy városban lakom, és ugye minden városban vannak "alfa-hímek", tudjátok azok a kigyúrt srácok akik hetente más csajokat kurnak. Namost én biszex vagyok, és beszélgettem egy nagyobb fórumon egy sráccal, amikor megkérdeztem hogy hol lakik, kiderült hogy ott ahol én. Picit meglepődtem, és ő is. (Róla tudok privátban képet küldeni). Szóval az lett a vége, hogy kivertem neki. Egyszerűen rohadt jó érzés volt fogni neki azt a 20 centis dolgát, és a végén ahogy befeszültek az izmai.. Szóval lehet-e valami bajom belőle? Vagy ő sem meri elmondani másnak, mert fél hogy kicikizik?2016. nov. 15. 06:06
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy bajod lenne belőle..
3/5 anonim válasza:
ne kuldozgess kepet rola és akkor nem derül ki... bajod meg nem lesz tőle max izomlázad lesz :D
4/5 anonim válasza:
Komolyabb baj alatt nem tudom mit értesz?! Ennyitől szexuális fertőzésed nem lesz, ha meg páran megtudják a városban, hát ez egy ilyen sport. :)
5/5 anonim válasza:
szerintem nem mondja el senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!