Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egyszerre több sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszerre több sráccal voltam és ők belém élveztek lehet valami komolyabb bajom?

Figyelt kérdés
szedek fogamzásgátlót tehát nem a terhességre gondolok!!!
2021. jún. 28. 01:19
 1/8 V-Balazs ***** válasza:
21%

Szerintem nem hisz arra való hogy beleélvezzenek ^^"

az meg hogy több van benne lehet hogy zavaro azért mosd ki a biztonság kedvéért.

2021. jún. 28. 01:22
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Max lelkileg.
2021. jún. 28. 01:26
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha valamlyiknek valami nemi baja volt, akkor kb. bármelyikőtöknek lehet baja. De "normál" esetben nem lesz ebből semmi baj.
2021. jún. 28. 01:29
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, akár HIV vírust elkaphatsz, HPV-t, ami méhnyakrákot okozhat de ezen kívül rengeteg STD-t, fertőzést.
2021. jún. 28. 01:57
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanannyi esellyel lehet baj, mintha kulon fekudtel volna le veluk. Viszont igy a tobbedikek is nagyobb eselyt kapnak egy kosza HIV eseten. De ezzel az erovel kockazat ovszer nelkul ismeretlennel.
2021. jún. 28. 02:54
 6/8 Williamspear ***** válasza:
... és ezt hogy sikerült összehoznod? 😄
2021. jún. 28. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én pedig szeretnék többed magammal lenni 1 Nőben :)
2021. jún. 28. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi sem beteg,akkor nem lehet semmi bajod tőle!A felesleget úgyis kiengedi a huvelyed!
2023. febr. 24. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!