Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon is működhet a kapcsolat,ha a párom számára a szex nem velem a legjobb?
ha működne, nem mondaná, hanem eltenné magának, mint szép emléket
össze fognak ezek járni
Attól függ, miben volt jobb? Az évek alatt azért nem lett jobb a szexuális élet, mert leszartad és nem kérdezted meg hogyan lehet jobb, avagy csak évek múlva derült ki, hogy nem igazán élvezi veled a szexet?
Működni működhet, a kérdés inkább az, mennyire lesz jó?
Nőként en is a 02.18. 11:42-vel érték egyet.
Másrészt nekem is sokszor volt, hogy az adott pali nem volt annyira jó, mikor először csináltuk, de rávezettem, megtanítottam rá mi a jó nekem, ha nyitott volt. Olyan fickótval, aki meg ellenállt, ("mert ő tudta jobban, mi a jó nekem), nem is volt több menet.
Szóval én ezt nem értem, hogy nem tudtatok eddig egymáshoz idomulni, ha már a gyerek meg komoly dolgok is téma közöttetek...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!