Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kiábrándító a szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kiábrándító a szőrös farok?

Figyelt kérdés

2024. febr. 16. 23:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
21 nek amúgy igaza van !
2024. febr. 17. 21:56
 32/33 anonim ***** válasza:

Előtte pedig az számított férfinak, akinek szakálla, vagy legalább bajusza volt. A huszároknál előírás volt a bajusz, ha pedig valakinek nem nőtt, a borbélytól kellett kérnie "pótlást" a szolgálati szabályzat szerint.

Ma a férfiak túlnyomó többsége mégis simára borotvált arcú.

Mondom ezt úgy, hogy egyébként én magam szakállas vagyok. De nevetségesnek tartom, hogy valaki "akkor férfi", ha 180 centi legalább (amúgy 183 vagyok, nem magamat védem ezzel), vagy "akkor férfi", ha jobbra fésüli a haját, vagy "akkor férfi", ha szőrös a farka. Ezek tipikusan azoknak módszere a férfiség fokmérőségére, akiknek semmi férfi tulajdonságuk nincs, és "ingyen kapott" dolgokkal próbálják az egészet olcsón megúszni. Azért nem kellett semmit sem tenned, hogy szőrös a f.szod, attól nem leszel "férfibb". Ha eltartod a családodat, attól leszel férfibb. Ha helytállsz ott, ahol más nem, attól leszel férfibb.

Persze, a legtöbb embernek nincs mire büszkének lennie, ezért a f.sza szőrösségében, vagy a pocakja méretében ("100 kiló felett kezdődik a férfi") keresi nemi identitása sarokköveinek egyéni teljesítményt nem igénylő hamis pótlékát.

De hogy megfordítsam a dolgot: ápolt sem attól lesz senki, mert borotválja. Mondom ezt úgy, hogy nekem is rövidre van nyírva egyébként.

De az egyéni higiénia nem ennek mutatója. A szakállamat például naponta többször fésülöm, 2-3 naponta formára rendezve vágom, és hetente samponnal mosom.

A szőr milyensége csak az esztétikai preferenciát tükrözi hitelesen, ha valaki nem foglalkozik a napi alapos testi tisztálkodással, nem a szőr fogja ezt megoldani odalent sem, ahogyan pedig ennek az ellenkezőjét kizárni sem.

Egyébként minden ember egyénileg is más, van, akinek alapvetően alig, vagy csak nem zavaró mértékig van szeméremszőrzete, és vannak olyanok, akinek egy dús, fekete pamacs van ott, amiből talán csak a fityma lóg ki. Na, utóbbi esetben minimum a visszavágás indokolt, mert a nő számára hozzá sem lehet férni a dolgokhoz - de ne legyen az a téves képtársítás, hogy borotválatlan farok = hatalmas szőrlabda. Mert ahogy vannak szőrös hátú, és szőrtelen hátú férfiak, úgy itt is nagyon eltérőek a testi tulajdonságok.

Ugyanakkor személy szerint azt is nevetségesnek tartom, mikor valaki tükörsimára borotválja magát ott, miközben a hasa-combja körülötte mindenhol szőrös, középen pedig ott van egy fehér, világító lyuk. Teljesen groteszk látványt nyújt az ilyen.

Én emiatt a rövidre lenyírtat szeretem magamon, ami nem üt el így vizuálisan a testem többi bőrfelületétől.

És hogy megelőlegezzek minden ilyen reakciót, hogy én mit szeretek a másik féltől, kb mindig másmilyen fazont. Hangulatfüggő. Van, amikor a teljesen csupaszt, van amikor a teljesen dús szőrt, van amikor a csíkfazont, de a legtöbbször a felül pamacs, alul borotvált/gyantázottat. Az az alapbeállítason lévő kedvencem.

2024. febr. 18. 13:55
 33/33 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Van egy srác aki kifejezetten bejött és elmondása szerint olyan van neki.
2024. febr. 19. 22:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!