Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rendszeres borotválom , mert nekem is így tetszik jobban .
Más részt pedig , ahogyan előttem a (4) - es is írta , elvárom , hogy párom is szép s ápolt csupasz puncival várjon .
F.
"Számomra igen! A férfiak töbsége elvárja, hogy egy csaj legyen ápolt és borotvált, én is ezt várom el egy férfitol. 2024 írunk, borostás farok belefér, de egy szőrös farok, az mar undorító!!!"
De mióta jelenti az ápoltság azt, hogy levágod a szőrt, ami természetesen nőtt oda? A férfiak se várják el mindenki, hogy csupasz legyen a punci. Férfiaknál meg pláne, van aki nem is szereti nőként sem a borotvált farkat, mert a szőr férfias.
17 .
Számomra azért jelenthet egyben feltételezett ápoltságot is az , ha valaki csupasz , mert így legalább az illető valamilyen szinten , foglalkozik magával .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!