Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közismert, hogy vannak lábfétises férfiak. Lehetséges, hogy vannak kézfétises nők?
Figyelt kérdés
Volt olyan barátnőm, aki állandóan a kezemet dicsérte, hogy milyen szép.febr. 15. 19:02
1/8 anonim válasza:
Vannak bizony!
Én ismerek is egyet, és nagyon jó fej lány!:)
2/8 anonim válasza:
Vannak.
Enyhébb formában elég gyakori is.
3/8 A kérdező kommentje:
Az enyém is jó fej volt. Piszok jól táncolt és olyan orálja volt... ;)
febr. 15. 19:08
4/8 anonim válasza:
Vannak lábfétises férfiak, vannak lábfétises nők, vannak kézfétises férfiak, vannak kézfétises nők. Ennyire egyszerű.
Nőként írom, hogy szerintem elég gyakori, hogy a nőknek az adott férfi keze jobban bejön, mint a testének a nagyja (mondjuk önmagában ezt még nem nevezném fétisnek). Én is nagyon szeretem a párom kezeit.
5/8 anonim válasza:
Igen vannak, de ettől még a nők többségének fontos az ápolt kéz - akkor is ha nem kimondott fetisiszták.
6/8 anonim válasza:
Biztos van olyan. Nekem szinte az első amit megnézek egy férfin,az a keze. Nincsen kézfétisem, de sokat elárul, hogy mennyire ápolt a keze, körme valakinek. Ne rágja a körmét, ne legyen a körme alatt egy kiló kosz pl.
7/8 anonim válasza:
Én sem mondanám hogy kézfétises pasi vagyok, de imádom a párom a partnerem kezét fogni, símogatni, persze ezt nem nyilvánosan teszem perceken keresztül, mert senkinek semmi köze hozzá.
8/8 anonim válasza:
Én totálisan az vagyok. Előbb nézem meg a férfi kezét mint magát az embert :D
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!