Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok ti milyen gyakran veritek ki vagy oráloztok a fiútoknak?
Figyelt kérdés
Nálatok hogy vannak ezek? És mindig viszonozza is neked a fiú?febr. 15. 13:30
2/14 anonim válasza:
Emlékszem, amikor fiatalok voltunk, és elkezdtük felfedezni a szexualitást, a saját és egymás testét, minden röpke pillanatot kihasználtunk. Amíg nem volt szex, addig beértük orállal vagy kézimunkával, nyalás is volt rendesen.
5/14 anonim válasza:
Szűzként ilyeneket nem csináltam. Nem éreztem úgy, hogy nekem ilyen módon elő kellene készülnöm az első alkalomra, szóval ahogy először előkerült a pasi farka, mehetett a szex.
6/14 anonim válasza:
Nincs fiúm, azért vagyok nyilván szűz.
20/L
8/14 anonim válasza:
#7 Én 23 évesen veszítettem el, nagyon durva, tudom.
9/14 anonim válasza:
24 vagyok én is szűz nem volt alkalmas pasi
10/14 anonim válasza:
Már nem aktuális,de amíg szűz voltam,minden tali alkalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!