Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha szőrös a srácnak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha szőrös a srácnak is oraloztok ugyan úgy?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha amúgy tiszta a pali, akkor én szoktam. Többször is fordult már elő. Ugyan úgy mintha csupi lenne. :)
2023. márc. 17. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Ha teljesen természetesen van hagyva, akkor nem. De úgy nem is szeretek szexelni se. Viszont ha nem csupasz, de ápolt és le van trimmelve, akkor igen.

46N

2023. márc. 17. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen

32/N

2023. márc. 17. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Speciel pasi vagyok, de eddig nem volt egyik partneremnek sem ilyen problémája 😂
2023. márc. 18. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Bár szépítem a brét, de ha szőrös lenne se kérdezném hogy cumizik e. Mint álltalában ,csak teszem a szájába és kész. :D
2023. márc. 18. 06:10
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Azért legalább legyen trimmelve

Azért nem annyira kívánatis orálozni amikor 10 centis szőrszálakkal megy tele a szád

2023. márc. 18. 06:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig természetes szőrösre volt hagyva, néha szoktam picit igazítani, de nem sokat vágok belőle. Elég sok nővel volt dolgom amíg megtaláltam az igazit (15 felett), és ebből soha senki nem mondott semmit, hogy zavarja a szőr, sőt, többen mondták is, hogy tetszik nekik, férfias. Összesen 2 csaj volt, amelyik nem szopott le, de ők elvből nem szoptak, nem a szőr miatt. A többi kérdés nélkül orálozott mindig.
2023. márc. 18. 08:14
 8/8 anonim ***** válasza:
21%

Max ha fizet érte

Amúgy nem szivesen

Azért a szőrős fannak szaga van

Meg nem jó szört köpni

2023. márc. 18. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!