Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostanában pasiként egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában pasiként egy elélvezés után sokáig nem áll fel. Lehet ezen javítani?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok és mostanában azt vettem észre, ha elélvezem, akkor utána órákig nem vagyok képes több menetre.

Hogyan lehetne változtatni, hogy úgymond hamarabb feltöltődjek?

2024. febr. 14. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Az egészséges élet, mozgás stb biztos sokat javít, de amúgy a kor előrehaladtával természetes dolog, hogy több idő kell. Tizenéves koromban volt, hogy a tusolás elején és a végén is kivertem, kb 5 perc telt el a kettő között. 30 fölött már ez nem menne ilyen gyorsan.
2024. febr. 14. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Igen,nővel kell csinálni.
2024. febr. 14. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Lesz ez még rosszabb is! Én 50 felé már néha úgy vagyok vele, hogy ezen a héten már volt szex, jó lesz az majd a jövő héten legközelebb...
2024. febr. 14. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ha nővel csinálod több idő kell mert jobban igénybeveszi a szervezetedet mintha gyorsan kicsapod magadnak.

2024. febr. 14. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen,de sokkal jobban felpumpálja az izgalom,mint bármi más.Ez eddzi a farkat.

2024. febr. 14. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Öregszel kérdező, ez a titok. Előbb-utóbb mindenkivel meg fog történni. Nálad előbb történt meg.
2024. febr. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!