Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem birom tovabb,mostanaban?
Ovszer nelkul vedekezunk es nem nagyon birom par percnek tovabb tartani. Eleinte ovszerrel vedekeztunk es jobban birtam de akkor sem volt az igazi. Mostanaban ovszerrel sem birom annyira.
Volt baratnomnel eleg sokaig birtam,volt hogy orakon keresztul csinaltuk es akkor is tudtam tartani amikor a csaj nagyon nyogott amikor elvezett de most nem megy.
Valami tipp valakinek,hogy birhatnam tovabb?
Öregséggel ez jár barátom.
Persze ez inkább forditva szokott lenne, minél tovább van együtt az ember , annál nehezebben megy el, mert már megtanulja minden oldalát.
Ráadásul nme is izgul mint az elején.
Lehet hogy az előző tág volt, a mostani csaj hüvelye pedig "slim fit". Van több megoldás is, ha nem tud ez idő alatt hüvelyi orgazmust elérni.
Az egyik az, hogy GYAKOROLJATOK. Te pedig figyelj oda, aztán jó eséllyel javulni fogsz. Korai magömlésed (orvosilag jól definiált eltérés!) vélhetően nincs. Valami gyógyszert nem szedsz..?
"mondjuk nyomunk tobb menetet es akkor osszejon neki is, de ez igy gaz sztem"
Ez egyáltalán nem gáz. Tök okés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!