Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tóth Andi milyen lehet az ágyban?
10
Én nem állítom, hogy minden második nő így néz ki, dehogyis! De ennek nem mond ellent az az állításom, hogy nagyon sok jó nő így néz ki Magyarországon, a többség így néz ki, mert ez a leggyakoribb típus arcra, szemformára, színekre (szem, haj, bőr).
13
Nekem nehezemre esik kimondani, hogy jó nő? Olvasd el még egyszer a hozzászólásaimat, aztán tegyél állításokat!
Fqszom, a mai ember szellemi színvonala ott tart, hogy azt is tagadja, amit a saját szemével lát.
Jó segge van, ez tény. De aki ilyen képet feltesz magáról, az nyilván tudjuk, hogy melyik tábort erősíti.
Egyébként nem tudom, hogy ki emlékszik még a tizenéves tóth andira az x-faktorból anno, szerintem jó sokan, na most elég szomorú, hogy ő is mivé lett. Itt nem a külsőről beszélek most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!