Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tóth Andi milyen lehet az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tóth Andi milyen lehet az ágyban?

Figyelt kérdés

[link]

Meghúznátok?

febr. 14. 08:43
1 2
 1/16 StevenUp ***** válasza:
48%
Igen, a nyakánál fogva, felfelé
febr. 14. 08:44
 2/16 A kérdező kommentje:

[link]

Erre más is kiverné?

Jó kis lovaglást csináltatnék vele

febr. 14. 08:48
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Kimész a városba nyáron az utcán minden harmadik csaj így néz ki.
febr. 14. 08:50
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
meg ám,de nem kicsit.addig dugnám amig elájul..jó lehet utána is XD
febr. 14. 08:50
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Kitáraznék rá kegyetlenül! ;)
febr. 14. 08:56
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
#3 mert ha sok ilyen nő van, akkor már nem áll fel neked rájuk? Ha sok a csinos nő, akkor neked már csak a dagadtakra meg a rondákra áll fel vagy milyen logika ez?
febr. 14. 09:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Láttam vele pár videót ahol az jött le hogy eléggé adja a prűd hozzáállást, hogy neki nem fér bele ez sem az sem meg amaz sem, de szerintem ettől független lehet úgy le tudna szopni h a seggem beszivná a lepedőt
febr. 14. 09:14
 8/16 anonim ***** válasza:

1. A tényeket ne hazudjuk le, persze, hogy nagyon jó nő.

2. A 3-as szerintem arra gondolt, hogy ez a leggyakoribb fajta barna-barna magyar jónő. Különlegesség tényleg nincs benne, amitől kitűnne a többi ugyanilyen, a plázában, az utcán összekeverhető tök jó nő közül.

febr. 14. 09:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem gyúrás előtt jobban tetszett, nem csak a melle ment le, de az arca is jelentősen átalakult.
febr. 14. 09:54
 10/16 anonim ***** válasza:

#9 kit érdekel a cici, ha valakinek ilyen jó segge/combja van :D

#8 igen, arra gondolt, de minden jónős kérdés alá odakommenteli valaki, hogy “hah semmi extra, minden második nő így néz ki blabla”, egyrészt ez nem igaz, relatív kevés nő néz ki ilyen jól, másrészt nem az volt a kérdés, hogy ő-e az egyetlen csinos nő a világon.

febr. 14. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!