Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tóth Gabi mitől olyan jó nő?
Figyelt kérdés
Nekem furcsa a Tóth Gabi jelenség.2023. aug. 13. 11:54
1/20 anonim válasza:
Ki hazudta neked hogy jó nő? mert távolról sem az...
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem is különösebben nő jó, de a személyiségét és a megnyilvánulásait is hozzácsapva, inkább egy közönséges nő akitől jobb távol maradni.
3/20 anonim válasza:
Hát rohadrul nem az. Max. annak gondolja magát....kutya nagy különbség.....
4/20 anonim válasza:
Hát szerintem pont, hogy "antinő". Régebben azért elég jó nő volt a 20-as éveiben. Elvileg bevállalós is volt akkoriban, sok palit lecidázott. Számomra nem is igazi nő az, akinek nem ér legalább váll alá a haja. Vagy ha már rövid, azért lehetne stílusosabb a haja. Úgy néz ki mint 1 geek férfi. Ráadásul a 35 éves létére a fidesz reklámarca lett. A hideg kiráz tőle. Undorító.
6/20 anonim válasza:
Nem szimpatikus számomra, nem is tartom jó nőnek.
10/20 anonim válasza:
Ki szerint jó nő? Mert szerintem pont, hogy az ellenkezője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!