Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öregedett meg ilyen hirtelen a Tóth Andi?
Figyelt kérdés
Pár év alatt mintha egy tizessel többnek nézne ki. Utóbbi képein úgy tűnik, mint egy 32-35 éves nő.
2023. márc. 2. 19:38
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek, nekem is feltűnt
Nem értek egyet
Eddig nem tűnt fel, de mondasz valamit..
24 szavazat
1/12 anonim válasza:
Minden nőre ez vár. Várják a herceget 18-25 éves kor között. Nem is köszönnek olyan magas az egójuk aztán zuhannak a süllyestőn és már senkinek sem kellenek, akkor meg már itt rinyálnak minden pasi egy gh...ci mert csak plázacica kell nekik. Maguknak keresik ;)
2/12 anonim válasza:
Sok stressz, sok koncert, éjszakázások, ivás, esetleg még drog is időnként stb stb.
3/12 A kérdező kommentje:
6 éve még korának megfelelően nézett ki:
Most nem azt tippelném, hogy 24… sajanlom mert amúgy csipem a számait
2023. márc. 2. 19:44
4/12 anonim válasza:
Mert úgy él mint József Attila meg Freddie Mercury.
5/12 anonim válasza:
32-35? Te mit szedsz? Huszonévesnek néz ki. És nem kell játszanod itt a nagy kritikust, élőben hozzá se mernél szólni ilyen nőhöz. Kanapéhuszár.
6/12 A kérdező kommentje:
5:
Hát hogyne.
Megjött a pattanásos rajongó, aki a testével védelmezi a dívát:). Helyes. Nagyon aranyos vagy, de senki nem akarja bántani az ikonodat.
2023. márc. 2. 20:34
7/12 anonim válasza:
Rossz fények, kevés alvás, stressz, bármi. Bár nem tudom ki ez, és azt se tudom hogy nézett ki korábban.
De ahhoz, hogy valaki kicsit nyúzottabb legyen, nem kell sok
8/12 anonim válasza:
#6 mi? xd Sose kommenteltem még Andis kérdés alá. És hetero nő vagyok, nem rajongok érte, csak tény, hogy a te fajtád az, aki kritizálja a jó nőket, ezzel kompenzálja azt, hogy nem kaphatja meg őket. Egyszerű pszichológia.
9/12 anonim válasza:
Baromi jó csaj Tóth Andi, nemértem mit láttok benne h megöregedett 😃 szerintem az egyik legszebb énekesnő, és nagyon jófej személyisége van. Én nagyon adom 😄 21f
10/12 anonim válasza:
Nem többnek néz ki, hanem leharcoltnak. Eleve erősen mű a csaj, mellette gyanítom, eléggé önpusztító életet él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!