Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A tervezett szex az csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tervezett szex az csak nekem vágyölő?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor nincs semmi spontenitás, kb "menetrend" szerűen történik minden, és az egyik fél megmondja előre, hogy az aznapi szexnél mit akar csinálni. Pl: eszünk, zuhanyzunk, aztán puncit akarok "enni". Ilyen célirányossag, tervezettség, nem vágyölő?
2024. febr. 12. 11:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
41%

Figyelj csak 12-es! Nem illendő vadidegenekkel gusztustalannak lenni, csak ha bántanak. Mondták már neked? Ha igen akkor értsd is meg! Egy. Kettő: a sületlenség ne továbbja amit írsz.

Az meg, hogy felnőttként meg kell beszélni addig jó, mert amikor már csak melléd fekszik és se csók, se simi, csak berakja, na az lesz az izgi. Érted?

2024. febr. 12. 15:53
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, ki pontozott le, de ez egy VÉLEMÉNY, ami ugyanolyan hasznos lehet,attól mert neked eltérő a VÉLEMÉNYED! Szerencsétlen..

Olyan, mintha azt kérdezné a kérdező, hogy az almát vagy a körtét szeretitek jobban? Erre beírom, hogy alma, a többi almautáló, körtekedvelő mef lepontozza😂😂

2024. febr. 12. 17:37
 23/24 anonim ***** válasza:
38%

"Kettő: a sületlenség ne továbbja amit írsz."

mert az nem sületlenség, hogy mindegy milyen a szex, ne problémázz, hanem örülj hogy egyáltalán van?

2024. febr. 12. 17:40
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

23-as! Kiírta ezt? A kérdés az volt, hogy előlre megbeszélik és ez nem tetszik neki arra írtam a mindegy, hogy így vant. Wahhaha! Még, hogy Én nem értem mi? Bumm! Jah és lányként írom. Nem fiú vagy csupán utánzata.

A gyorsuló világunkban, amiben sokat dolgozik mindenki és feladatok vannak erre a sorsra jutnak. Mert fáradság van vagy még a nap sem ér véget 24 óra alatt egyeseknek ( a túl sok teendő mellett) ezért így akárhogy is nézzük normális.

2024. febr. 12. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!