Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A tervezett szex az csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tervezett szex az csak nekem vágyölő?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor nincs semmi spontenitás, kb "menetrend" szerűen történik minden, és az egyik fél megmondja előre, hogy az aznapi szexnél mit akar csinálni. Pl: eszünk, zuhanyzunk, aztán puncit akarok "enni". Ilyen célirányossag, tervezettség, nem vágyölő?
2024. febr. 12. 11:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
44%
De ,az, számomra is
2024. febr. 12. 11:36
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
sokszor vágyölő, de néha izgató a betervezett szex. ha belegondolsz, egy csomó olyan program van az életben, ami fix időpontkor kezdődik, mégis nagyon várod és élvezed. persze nem árt hozzá, ha kicsit több izgalomra és élvezetre számíthatsz, nem csak a nyolcmilliomodik sablonos durrbele rutinmenetre.
2024. febr. 12. 11:44
 3/24 A kérdező kommentje:
Szerinem a szex az neem olyan
2024. febr. 12. 11:45
 4/24 anonim ***** válasza:
62%
Neked miért gyilkos ez a dolog kérdező? Ha fiatal vagy talán azért. Egyébkènt meg miért háborodsz fel?
2024. febr. 12. 11:57
 5/24 anonim ***** válasza:
58%
Lehet jó a tervezett szex is, de szerintem is jobb a spontán.
2024. febr. 12. 11:57
 6/24 A kérdező kommentje:
4-es pont hogy 40 feletti vagyok. Eddig az összes párkapcsolatomban gördülekeny volt a szex. Spontán összebújás, ölelés, csók és jött a többi. Volt szenvedély, ráhangolódás, vagy meghozás. Most akivel vagyok, ő meg elterveti hogy este puncit akar enni, verjem este ki neki stb. Ez nekem finoman szólva vágyölö..
2024. febr. 12. 12:04
 7/24 mantis religiosa ***** válasza:
58%
Ilyen alapon bármikor rá lehet fogni, hogy tervezett, még ha csak egy kis bókról is van szó. Csak a csomót ketesed a kákán, ahelyett, hogy szakítanál a barátoddal, ha már nem kívánod.
2024. febr. 12. 12:06
 8/24 anonim ***** válasza:
20%
#7 mit nem lehet azon érteni, hogy az egyik esetben be van jelentve, hogy mi lesz, a másik esetben meg maguktól alakulnak a dolgok?
2024. febr. 12. 12:08
 9/24 anonim ***** válasza:
46%

6-os, miért nem mondod neki?

Amúgy tök mindegy, hogy épp, hogy történik. Hogy megbeszélés vagy más módon. Van és kész. Örülj neki! Másnak nincs ennyi sem.

2024. febr. 12. 12:15
 10/24 anonim ***** válasza:
40%

"Amúgy tök mindegy, hogy épp, hogy történik. Hogy megbeszélés vagy más módon. Van és kész. Örülj neki! Másnak nincs ennyi sem."

majd akkor oszd az észt, ha van rendszeres szexuális életed.

2024. febr. 12. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!