Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,ha a csajnak pont a tervezett szex előtt fél órával jön meg,elhalasztjátok? Vagy nem zavar titeket úgysem a szex? Ha már nagyon rá vagytok izgulva
Bocsi, de nekem fontos az orális szex is, oda-vissza.
Ha nem tág a puncija, a tampon még valamit segíthet de, megmondom őszintén, hogy én inkább kibújnék a dolog alól ilyen helyzetben 😁
Ja, és nem vagyok homo!!;
Nem zavar, max körülményesebb olyankor a szex.
Volt olyan akivel az első találka úgy ment, hogy pont megvolt neki.
igen, ez esetben csalódottan tudomásul veszem, hogy ha megjön, akkor megjön - bármennyire is vártam már, most öt napig nem lesz szex.
azért nem egy feldolgozhatatlan trauma.
A nyalás akkor kimarad - nem szeretem a málnaszörpöt - de minden más ha lányt nem zavarja akkor engem sem :)
Mindazonáltal dupla higiénia (kicsit megborul olyankor a hüvelyflóra egyensúlya) és mensi idején is KELL védekezni!!! (ritkán de előfordulhat hogy időben eltolva több petesejt érik be, olyankor is teherbe lehet ám esni!)
"(ritkán de előfordulhat hogy időben eltolva több petesejt érik be, olyankor is teherbe lehet ám esni!)"
Oké, hogy a legegyszerűbb kalapáccsal beleverni a fiatalok fejébe, hogy bármikor teherbe eshetnek, mert egy ennyire primitív tanácsot 60-as IQ-val is fel lehet fogni, gyakorlatilag viszont baromira nem így működik az emberi szervezet. A petesejtek PETEÉRÉSKOR érnek be, és ha több érik be, akkor is nagyon maximum 1-2 nap eltolódás lehet köztük. A mensi első napján teherbe esni, az kábé a lehetetlennel egyenlő, még szélsőségesen rövid ciklus esetén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!