Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/22 Noren1989 válasza:
Nem, mivel macskàs faszi vagyok.
3an vannak, legalàbb 2 regisztràl minden aktust.
2/22 anonim válasza:
1# Annyira tudtam h erre fogsz válaszolni 🤣
4/22 anonim válasza:
Nem, nekem egy segítő kutyám van, de a földön a helye. Volt olyan csaj, akit zavart hogy "néz", na őt két perc után el is küldtem..
5/22 anonim válasza:
Nem zavar. Legtöbbször bevesszük a kutyát is.
6/22 anonim válasza:
zavar, egyszer havernál voltam házibuliban. Összebújtunk az egyik lánnyal... a macska konkrétan 3 cm-re tőlem landolt az ágyra.. fogtam és olyan szinten eldobtam hogy nyekkent a falon. Tanulja meg hol a helye -.-
7/22 anonim válasza:
6.A xar emberek egyik ismérve hogy rosszul bánnak az állatokkal, téged is úgy falhoz vágnálak..
8/22 anonim válasza:
Te sem vagy jobb 6! Inkább roszabb. Csak mig ő egy állatot vág hozzá, te egy embert akarsz. Sztem fogjatok kezet 😅🤣
9/22 anonim válasza:
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak: mivel sose volt a lakásban kutya vagy macska akivel együtt éltem, valószínűleg igen, zavarna. Nem azért mert nem szeretem az állatokat, hanem egyszerűen furcsa lenne a helyzet számomra.
10/22 anonim válasza:
8.Többre tartok egy állatott mint egy random embert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!