Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Egy xar embert én is minden lelkiismeretfurdalás nélkül tudnék agyonverni de egy macskát sosem bántanék.
A kérdésre nem tudok érdemben válaszolni mert még eddig egyik prostinál se volt macska a szobában akiknél voltam.
12/22 anonim válasza:
Nem. Ha akar csatlakozhat is.
13/22 anonim válasza:
Rohadtul zavar. Egy állatnak nem a házban vagy lakásban a helye hanem kint főleg nem az ágyban. Kivéve persze a terráriumi vagy kalitkás állatok. Én se bújok be rókalyukba meg oduba.
14/22 anonim válasza:
7-esnek írom főleg. Ha téged nem zavar hogy szex közben a seggedbe bújik a macska.. (megjegyzem nem szeretem őket, de sose szoktam bántani állatokat) az a te dolgod :D nekem ne lépjen a személyes terembe. Ha te ezt nem fogod föl mert őrült macskab*zi vagy mint a legtöbb ember manapság.. sajnálom :/
15/22 anonim válasza:
14.Mivel az emberek jó része égetnivaló agyhalott mint te is vagy, jó hogy előnyben részesítenek egy macskát.
16/22 anonim válasza:
agyhalott vagyok mert nem szeretem ha hozzámbújik a macska? és én vagyok agyhalott? :D sztem te neked nem kéne ilyen oldalakon írkálni inkább írd meg a matekleckét
17/22 anonim válasza:
Igen zavar. Egyszer bent volt a macskám a szobámban mikor épp szexeltem az exemmel. Eléggé zavart, ahogy nézett minket.
18/22 anonim válasza:
a macska volt a józan ész közületek, exel nem szabad szexelni
19/22 anonim válasza:
Imádom az ilyen ismeretlen beszólásokat, okoskodásokat. Nem szexelek az exemmel. Az akkori barátommal. Akkor még együtt voltunk, de muszáj volt beszólni, ugye?
20/22 anonim válasza:
Amikor szex van, azért a szobából kizárjuk a kutyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!