Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 15-16cm a farkatok, és ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 15-16cm a farkatok, és ha szex előtt a nő rákérdezne mekkora, mit mondanátok?

Figyelt kérdés
Hozzátennétek 1-2cm-t?
ma 09:59
A kérdező szavazást indított:
Nem, semennyit
+1-2cm
+2-3cm
3cm+
11 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem igazan kerdeztek meg de sose hazudtam

Hozza teszem nekem 12 7 vastag szerencsere eddig olyan hölgyekkel voltam akinek nem volt gond

ma 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Felfelé kerekítenék, és mondanék valószínűleg 16 cm-t, de pluszban nem tennék hozzá, mert minek?
ma 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Ha megkérdezik, 18-nak szoktam mondani. Még soha nem tették oda a centit hogy ellenőrizzék.

Mivel elég vastag, nem olyan gyanús szerintem hogy 2-3 centit bekamuzok a hosszára, így is volt akivel nem lehetett vadabbul, mert fájt már neki olyankor.

ma 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy szerintem közepes méret, és visszakérdeznék, hogy ő mekkorának kategorizálja, és hogy elég lesz-e neki,

mit gondol.

ma 10:37
 5/10 cinderella_ ***** válasza:
Meg kell kérdezni, ő mekkorát szeretne. Az a helyes válasz. Plusz, mínusz nélkül. 🤭 Pont akkora. 🤭
ma 10:40
 6/10 steven95 ***** válasza:
De szánalmas kamuzni a méretedről. Nem érdekel ha valaki kíváncsi rá, mert megmondom hogy kisebb, aztán szíve joga eldönteni hogy akar e valamit. Bár ezer tényező közül ami miatt az szex valóban jó, még maradt biztosan 999, ha valaki elvitatná hogy a kis farokkal bukott a dolog. És végső soron azért lenne rossz mert nagyobbra vágyik, nem azért mert kisebb az enyém, így jobb ha elengedjük egymást.
ma 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A 18 cm-emhez nem kell hozzáhazudnom semennyit!
ma 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én őszintén mondanám hogy 16 centi, csak az a baj ott van a fejemben hogy sok 14-15 centis csávó is képes 18-at bemondani.
ma 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Na meg a mérést se felejtsük el! Most lehet neked 16 centi fentről mérve, másnak meg mondjuk lenne 15, de mivel oldalról méri így már 16,5 centi jön ki neki. És még arra is képes rákamuzni.
ma 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát tényleg felháborîtó, hogy valaki, akinek oldalra ferdül a fasza, nem fentről méri, hanem az ívét követve, hogy a valós hosszt kapja.
ma 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!