Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hármas törteneteitek vannak? Mi volt a felállás?
Egyszer egyedül maradtam a tanteremben egy lány osztálytársnőmmel és a biosztanárnőmmel, hogy átbeszéljük a félévet. Addig semmi gond nem volt, amíg a lányt kérdezgette mert látványosan könnyű kérdéseket tett fel neki, de közben végig engem méregetett. Éreztem azt az érzést, hogy nem vagyok neki közömbös. Aztán egyszer csak a lányt hátraküldte az utolsó padhoz, majd mondta hogy kicsit álljak hozzá közelebb, majd kicsit halkabban elkezdett mindenféle dolgokat kérdezni, persze úgy, hogy válaszolni se tudtam rá. A lány értetlenül figyelt minket, szinte biztos voltam benne, hogy így is hallotta hogy milyen durva kérdéseket kaptam. Aztán a tanárnő nem bírta tovább felállt elém lépett és világosan érthetően a szemembe nézve azt mondta:
Maga olyan hülye hogy az már fáj.
Így lettem 3as bioszból de végül igazam lett, mert tényleg nem voltam közömbös a tanárnak. Utólag kiderult hogy utált mint a sz*rt, és ezért szivatott évekig... 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!