Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes keresni ilyen hármas felállást? 23/F
A barátnőmmel régóta együtt vagyunk, és beszéltük hogy egyszer mindenképp ki akarjuk a hármast próbálni. Viszont megbeszéltük hogy a leges legizgatóbb az lenne, ha a hármasban a bevett fél uralkodna és ő lenne a domináns, vele foglalkozna a legtöbbet a barátnőm. A legtöbb esetben félénkek a harmadikak, lehet olyat is találni aki erre is alkalmas?
Domináns alatt nem szélsőséges bdsm játékokra gondoltam, hanem arra hogy ő van a főszerepben ő irányítja a dolgokat és főképp vele szexel a barátnőm.
Fiút is meg lányt is el tudunk képzelni erre a szerepre egyaránt.
Férfit nagyon könnyű lesz találnotok.
Egy 30-as férfi úgy megszopatja a csajodat hogy pisloghatsz
36F
Megdugom a nodet meg téged is
40 F
Én mindenképpen egy olyan férfit javasolnék nektek, akinek ilyen téren jelentős tapasztalata van, az ágyban határozott, szeret irányítani, 19 cm kemény farka van, magas, vékony testalkatú, szereti és bírja a hosszú meneteket, és körülbelül 53-55 éves.
54/F
Én voltam ilyen szerepben.
Fura volt első alkalommal a férj előtt.
Apróbb pofonok, hajhúzás verbális alázás (pl tetszik a farkam te kis kurvª? És ilyenek)
De belejöttem elég hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!