Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Édeshármasban a 2 nő 1 férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édeshármasban a 2 nő 1 férfi vagy az 1 nő 2 férfi felállás izgat titeket jobban?

Figyelt kérdés
2024. jan. 22. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
egy nő két férfi. (N/42)
2024. jan. 22. 10:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

2 férfi 1 nő.

Még nem volt benne részem de izgat.

2024. jan. 22. 10:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Az 1 nő, 2 férfi!

A legjobb felállás!

Absolute best!

35/F

2024. jan. 22. 10:52
 4/18 anonim ***** válasza:
14%
Ferfiakat a ket no 1 ferfi a noket meg a forditott felallas izgatja. Ennyi
2024. jan. 22. 10:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Pont nem, mert én férfi vagyok és jobban izgat a 2ffi1n.

Imádom amit a nők élveznek ilyenkor.

2024. jan. 22. 10:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is az egy nő két férfire szavazok!

F

2024. jan. 22. 11:05
 7/18 aZoé ***** válasza:
100%
2 férfi 1 nő
2024. jan. 22. 11:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt kipróbáltam és mindenkinek azt tudom javasolni, hogy kétszer gondolja meg belemegy-e ilyenbe. Nem vagyunk 20 évesek, gondoltuk feldobjuk kicsit a szexuális életünket, először 1 másik nőt vettünk be harmadiknak, a párom egyik ismerősét, szerintem jól sikerült, nem volt belőle probléma. Aztán jött a váltott felállás és szintén a párom szervezte, az egyik kollégáját beszélte rá(aki tetszik neki, mert elmesélte), kb 10 évvel fiatalabb nálunk.

Ha pusztán szexet nézzük nem volt semmi gond, kb 1 óráig tartott, a párom élvezte, nálam viszont nagyon fura érzések törtek elő. Először is nem tudtam azzal mit kezdeni, hogy láttam a páromon a másik férfit, hogy a srácra nagyon begerjedt(jobban mint rám bármikor), úgy belemélyítette a körmeit szex közben és szó szerint hevesen szeretkezett vele, úgy éreztem nekem nincs ott helyem. Aztán észrevette rajtam, hogy teljesen inaktív lettem és becsuktam a szemem és nyomban változtattunk. A végén fel volt dobva, megkapta amit szeretett volna, a srác elment és megnyugodtam. Kb 1 hétig nem feküdtünk le egymással mert munka ügyben el kellett utaznom, de utána sem volt kedvem szexelni, nem kezdeményeztem semmit. Azóta rendeződött a helyzet de folyamatosan azt kérdezte tőlem, hogy mi a probléma velem?

2024. jan. 22. 11:25
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
2f 1n. 26n
2024. jan. 22. 11:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
8 vagyok. Felmerül a kérdés, hogy vajon máshogy reagáltam volna ha én választom ki a harmadik felet? Szerintem igen, biztosan nem ezt a férfit választottam volna de azt is elfogadom, hogy ez felállás nem rólam szólt. Mindegy, túl vagyunk rajta, soha többet.
2024. jan. 22. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!