Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármasban a 2 nő 1 férfi vagy az 1 nő 2 férfi felállás izgat titeket jobban?
2 férfi 1 nő.
Még nem volt benne részem de izgat.
Az 1 nő, 2 férfi!
A legjobb felállás!
Absolute best!
35/F
Pont nem, mert én férfi vagyok és jobban izgat a 2ffi1n.
Imádom amit a nők élveznek ilyenkor.
Én is az egy nő két férfire szavazok!
F
Mindkettőt kipróbáltam és mindenkinek azt tudom javasolni, hogy kétszer gondolja meg belemegy-e ilyenbe. Nem vagyunk 20 évesek, gondoltuk feldobjuk kicsit a szexuális életünket, először 1 másik nőt vettünk be harmadiknak, a párom egyik ismerősét, szerintem jól sikerült, nem volt belőle probléma. Aztán jött a váltott felállás és szintén a párom szervezte, az egyik kollégáját beszélte rá(aki tetszik neki, mert elmesélte), kb 10 évvel fiatalabb nálunk.
Ha pusztán szexet nézzük nem volt semmi gond, kb 1 óráig tartott, a párom élvezte, nálam viszont nagyon fura érzések törtek elő. Először is nem tudtam azzal mit kezdeni, hogy láttam a páromon a másik férfit, hogy a srácra nagyon begerjedt(jobban mint rám bármikor), úgy belemélyítette a körmeit szex közben és szó szerint hevesen szeretkezett vele, úgy éreztem nekem nincs ott helyem. Aztán észrevette rajtam, hogy teljesen inaktív lettem és becsuktam a szemem és nyomban változtattunk. A végén fel volt dobva, megkapta amit szeretett volna, a srác elment és megnyugodtam. Kb 1 hétig nem feküdtünk le egymással mert munka ügyben el kellett utaznom, de utána sem volt kedvem szexelni, nem kezdeményeztem semmit. Azóta rendeződött a helyzet de folyamatosan azt kérdezte tőlem, hogy mi a probléma velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!