Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, édeshármas alkalmával inkább két pasi vagy még egy lány a csábítóbb felállás? Aki TÉNYLEG részese volt már ilyennek annak melyik tetszett/próbálta?
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 12:42
1/9 anonim válasza:
Egyik se!
De mál unalmas ez a napi temérdeknyi hármas(partnervadász) kérdés!
2/9 anonim válasza:
A hetero nők a +1 pasit, a biszex nők a +1 nőt is el tudnák képzelni.
4/9 anonim válasza:
Két nő, egy férfi.
De az esetemben csak akkor, ha csak játékos kalandról van szó hármasban, és nem párkapcsolatról.
Ha a pasi a párom lenne és elköteleződtünk / házasságban élünk, nem nyelném le, ha a szemem előtt egy másik nővel közösülne.
5/9 Meowka válasza:
Nekünk kétszer is volt benne részünk, mind kettő alkalommal férfi volt a vendég. Nőt nagyon nem tudnék elfogadni harmadikként.
6/9 anonim válasza:
Mindkettőben volt részem, élveztem is, de nem hasonlítanám össze, mert sok szempontból más.
7/9 anonim válasza:
Eddig az egyikben volt részünk, a 2 ffi bi alapon és én, biszex vagyok én is, de még csajt nem sikerült talizni. Amik a neten vannak, sok az álmodozó és kamus, így máshol fogom idővel.
N
8/9 anonim válasza:
#7 tipp: menjetek le egy swingerbe. Bár szóló csajt ott sem könnyű, de ott legalább valós emberek vannak. Egy este több párral, emberrel tudtok beszélni mint a netről a kamusokat, hülyéket szűrögetve öt év alatt. Megjegyzem viszont, hogy a ffi bi dolgokat a 6 klubból csak egyben tolerálják.
9/9 anonim válasza:
#8 Sexológus? Mer akk már beszéltünk erről tudod!😉 És ma is már. 😋 Írtam maj nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!