Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármasban a 2 nő 1 férfi vagy az 1 nő 2 férfi felállás izgat titeket jobban?
8,10
Lefogadom, hogy a nőd kelleti magát neki, minden nap úgy megy dolgozni, hogy odalent ápolt és minden rendben legyen, ha a pasi csettint, azonnal dugásra kész legyen, de ha csak egy pippantásra vágyik, azt se kell 2x kérnie.
Sajnos ez van. Egyébként ilyenkor mi fér bele neked? Szopta is naturba? Vagy csak dugtak naturba? Hova élvezett?
Amikor te voltál a barátnőjével, neki nem volt gáz?
Egyébként azt is lefogadom, idő kérdése és erre fogsz izgulni, hogy a nődet megrakják egy nagyobb brével, mert gondolom nagyobb vastagabb volt neki.
Mindenképp a 2f 1n felállás
32f
2f+1l. Probaltam mindkettőt. Úgy látszik, a másik verziohoz túl hetero vagyok. Elveszett az érzés nálam, mikor a pasi a másik lánnyal dugott. A parcsere viszont izgi játék. Az is nagyon jó volt.
28N
8 vagyok.....15 reagálva
Nincs semmilyen méretproblémám, igen méretes szerszámmal rendelkezem. Azzal van problémám, hogy nem szoktam osztozkodni, főleg nem a barátnőmön!!! Nem volt soha szexkapcsolatom, azzal szexelek aki a mindennapi életem része. A másik nővel való szex nem volt rossz, de a párommal jobban élveztem, jobb nőnek tartom és mivel jobban ismer így pontosan tudja mit szeretek a szexben. A másik nő nem volt igazán aktív, mondhatni a párom tanítgatta.
Biztosan van olyan férfi aki arra gerjed, hogy egy másik férfi döngeti a párját, én reflexből eltörném kezét-lábát. Majd 1 hónap kellett ahhoz, hogy kezdeményezzek a páromnál, egyszerűen nem kívántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!