Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha következmények nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha következmények nélkül félreléphetnél, megtennéd?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, ha 100%ig biztosan nem buknál le soha, és nemis lenne semmilyen következménye a hűtlenségnek, meglépnéd?
febr. 11. 11:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Én következmények árán is megteszem.
febr. 11. 12:14
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

9

Ja, csak ezek a dolgok vannam ÉRTÜNK, és nem mi a kitalált dolgokért. Ez az monomániás monogámia (hehe), ami láthatóan a legkevésbé sem működik pont arról beszél, hogy az embereknem sokkal fontosabb egy eszme, mint a saját érdekeik.

febr. 11. 12:15
 13/30 anonim ***** válasza:
67%

ma 12:15

Igen, csak így kicsit álszent dolog az, hogy csak azokhoz tartjuk magunkat, amik értünk történik. Hiszen akkor mi csak élősködünk. Valamit adni is kell azért, hogy ne egy helyben toporogjunk. Nem értek egyet a kényszeres dolgokkal, meg a társadalmi elvárásokkal. De ha egyszer egy ember jól érzi magát egy kapcsolatban, akkor miért kellene megcsaláson gondolkodni? Miért kellene pusztán azért feledni a monogámiát, mert most trend félrek*rni?

febr. 11. 12:20
 14/30 anonim ***** válasza:
75%
10 évnyi kapcsolat után igen. Vágyik az ember újdonságra.
febr. 11. 12:25
 15/30 anonim ***** válasza:

Soha nem buktam le, úgyhogy soha nincs következménye sem. 👍

Minden évben új pasit keresej szeretőnek.

febr. 11. 12:31
 16/30 anonim ***** válasza:
58%

13

Mi álszent ebben? A törvények és szabályok ÉRTÜNK vannak, nem mi vagyunk azért, hogy kiszolgáljuk őket, jó reggelt.

Az elavult szabályokat pedig hatályon kívül kell helyezni. Ettől még mindenki élhet úgy, hogy szeretne. Felőlem legyen monogám, aki ezt szeretné, vagy várjon házasságig a szexszel, vagy ne szexeljen egyáltalán, pont telibe fosom a személyes választását.

De észre kellene venni, hogy bizonyos referenciák már nem működnek össztársadalmi szinten.

febr. 11. 12:31
 17/30 anonim ***** válasza:
62%
A baràtnőm megtette/tehette:D mondtam neki hogy később mondja el csak, mostanság mondta el, 2x volt, nagyon meg lett b.szva:D nem is kis pöccsel:D
febr. 11. 12:35
 18/30 anonim ***** válasza:

ma 12:31

És az nem lehet, hogy ez a gondolatmenet amit levezettél, ez a kiváltó oka annak, hogy ezek nem működnek?

Így könnyű köpködni, a nem működő társadalmi normákat, hogy semmit se teszünk érte, sőt, alá is ássuk őket, csak hogy lehessen köpködni. Erre gondoltam álszentség alatt .

febr. 11. 12:40
 19/30 anonim ***** válasza:
Nem nekünk kell alakulnunk a társadalmi normákhoz, hanem azokat alakítanunk magunkhoz. Ha mindenki úgy gondolkodott volna, mint te, még mindig virágozna az inkvizíció, hiszen mekkora álszentség átalakítani a törvényeket.
febr. 11. 12:43
 20/30 anonim ***** válasza:

ma 12:43

Ez látod nem igaz. Ha mindenki úgy gondolkodna mint én akkor az inkvizíció ki sem alakult volna, hiszen pont azt mondom, hogy jogod van eldönteni, hogy hogy élsz, miben hiszel.

És igen nekünk kell alakítani a normákat, de nem úgy, hogy egy elcseszett társadalmat alakítunk ki ahol mindenki dughat mindenkivel következmények nélkül.

Te most az egyik oldal "élvezője" vagy aki minden nőt megdug. De akkor is így gondolkodnál ha a te nőket dugná mindennap más? Vagy a tesodat? Vagy anyádat? Hiszen semmi sem gátolna senkit abban hogy ezt megtegyék, mondjuk a szemed előtt. Mert ez a normális szerintem és ehez kell neked alkalmazkodnod

febr. 11. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!