Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hotel recepcion dolgozok es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hotel recepcion dolgozok es mostanaba szemezgetek a vendegekkel. Kedvem lenne egy kis légyotthoz. Ez normalis?

Figyelt kérdés

Mint kb a hentesnel amikor ehesen bemegy az ember. Nezegetem a finom falatokat. Ha alkalom nyilna ra, siman benne lennek 1-2 kalandban.

Mennyire lehet ez hatassal a munkara,hogy ha pl kezelgetem a vendegeket? Nem midnenkit, nem penzert,csak a magam szorakoztatasara.

febr. 7. 10:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezt en ertem,hogy a feleseg rajtakapta. DE azert azt ne felejtsuk el,hogy (feltetelezem) munkaidoben csinalta. Ha viszont lejart a muszak es eltoltok borozgatva egy vendeggel plusz 1 aktiv orat akkor mar vegeztem a muszakkal. Vagy ebedszunetbe :)
febr. 7. 11:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hotelban csinálod akkor hiába. Ebédszünetben is munkaidő van, és munkaidő után is a hotel alkalmazottja vagy.

Amúgy a te dolgod, csináld. Ha ilyeneken jár az agyad, amúgy sem oda való vagy...

febr. 7. 11:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Igazsag szerint unatkozom. Melo utan eljarok kondiba,vagy fallabdazni,vagy ha jo ido van akkor teniszezni,biciklizni. De kb ennyi. Erdekel par videojatek vagy sorozat. Kulfoldon elek egy studio lakasba. Eleg unalmas tud lenni neha,ezert is gondolkozok ilyesmin. Oszinte leszek, nem akarok hosszutavu kapcsolatot, szeretem a fuggetlenseget,hogy senki sem mondja meg,hogy mit csinaljak.
febr. 7. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Szeme mindenkinek van. Ha viszont munkaidőben mész légyottra annak nem fog örülni a főnököd. Ahogy annak sem örülne, ha esetleg túlgondolnád a dolgot és a vendég számára már - helyzeteddel visszaélve - kellemetlenül nyomulósra vennéd a figurát és bemószerol. Nem mindenki fog ott helyben balhét csinálni, van aki utólag fog panaszkodni a személyzetre, hogy "nyomulós" volt xy és ha visszajut a főnököd fülébe annak könnyen a melód látja a kárát.

A munkába pénzt keresni megyünk, ha a zseton megvan akkor azt majd elköltjük szórakozóhelyen, fesztiválon, vagy akárhol ahol lehet csajozni.

febr. 7. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, remélem megteszed, és repülsz.. Az ilyen nem való recepciósnak! Szánalmas kis életkéd lehet..
febr. 7. 14:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem mondanam szanalmasnak,de nagyon koszonom,hogy vetted a faradtsagot es ezt idekormolted. #pacsi
febr. 7. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!