Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hotel recepcion dolgozok es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hotel recepcion dolgozok es mostanaba szemezgetek a vendegekkel. Kedvem lenne egy kis légyotthoz. Ez normalis?

Figyelt kérdés

Mint kb a hentesnel amikor ehesen bemegy az ember. Nezegetem a finom falatokat. Ha alkalom nyilna ra, siman benne lennek 1-2 kalandban.

Mennyire lehet ez hatassal a munkara,hogy ha pl kezelgetem a vendegeket? Nem midnenkit, nem penzert,csak a magam szorakoztatasara.

febr. 7. 10:07
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
Verd ki nyugodtan.
febr. 7. 10:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom. Csaj kell. Lehetoleg nem fizetos xD
febr. 7. 10:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg szoktam nézni a jóképű kollégáimat. Eggyel össze is járok😁A te esetedben az a nehéz, hogy vendégekkel tabu a kavarás.
febr. 7. 10:13
 4/16 A kérdező kommentje:

Vegulis nincs benne a munkaltatoi szerzodesben,hogy ne moleszteraljam oket :) van am egy ket pofatlan n0 akik kidobjak a pultra ami van nekik.

Szemkontaktust tartani eleg nehez.

Van,hogy csak megyek a folyoson es hallom,hogy megy a musor. Akkor nekem is kedvem lenne.

Szoval ezek a vendegek.

Ki lehet boviteni a kerdest,hogy mi van a kollegakkal. Korbenezve tul fiatal a felhozatal. Nem tudom,hogy tapasztaltak e vagy sem,de sok a diakmelos,szoval azokra ra sem nezek.

febr. 7. 10:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van olyan vendegbaki egyedül érkezik és veszi a jelet azt tudni fogod. ;)
febr. 7. 10:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a szerződésben nincs benne, de az első panasz után páros lábbal fognak kirúgni...
febr. 7. 10:58
 7/16 anonim ***** válasza:
Etikett mint olyan erősebb a munkaszerződésnél is..
febr. 7. 11:00
 8/16 A kérdező kommentje:
Hmm...
febr. 7. 11:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy szobalány volt cafka, gyakran kellette magát vendég férfiak előtt, mindenki tudta, hogy több pasi is megdugta. Mindezt addig amíg az egyik pasi felesége rajtakapta őket. Másnap már nem kellett jönnie.
febr. 7. 11:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezért simán kirugnak hiába nincs benne a szerződésben mert gondolom az sincs benne hogyha megversz valakit azért kirugnak ez annyira alap egy ilyen helyen hogy nem zaklatunk nőket
febr. 7. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!