Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy féltem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy féltem a hugomat a szerelmi csalódástól, párkapcsolattól és szextől?

Figyelt kérdés
febr. 6. 11:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem hiányzik semmi az életemből, van párkapcsolatom. A hugom kiskorú még és azért féltem azoktól a pasiktól, akik csak kihasználnák.
febr. 6. 12:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Teljesen normális! Engem is féltett a nővérem, amit igyekezett beszélgetés útján a tudtomra adni. Ezt megteheted te is, de az hogy végül megfogadja-e a tanácsaid vagy sem az rajta múlik.
febr. 6. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha nem egészséges a mértéke ennek a féltésnek, akkor így lehet belerondítani a másik életébe.. Én egy érzékszervi fogyatékossággal élek, és kezdetben anyám féltett túl, majd az ő halála után a nővéreim, persze elérték, hogy mindenben az ő tanácsukat és segítségüket kértem, csak aztán nem értek mindig rá, nem volt idejük foglalkozni velem, vagy ha igen, akkor vagy mindent megoldottak helyettem.. Amikor elkezdtem lányokkal nőkker ismerkedni, akkor is szénné aggódták magukat, komolyan már arra gondoltam, ha ennyire féltenek, akkor szerezzenek feleséget, de nem kevés besértődés után "kiharcoltam" hogy ne krédőjelezzék meg jobban a döntéseim mint a pár évvel idősebb egészséges bátyámét, ha hülye vagyok, akkor magam miatt vagyok az. Kérdező, engem is értek csalódások, volt nő, aki kihasznált anyagilag, volt, aki mint kiderült a távkapcsolatunkban mellettem más pasit is tartott, és ennyi erővel ha lenne fiam én is nevelgethetném burokban, hogy ne bízz a nőkben, mert csak a pénzedet akarják, vagy gyereket tőled, egyik sem ér fel a szintedhez, de nem tennék ilyet. Ha jót akarsz a húgodnak állj mellette, adj tanácsot neki, de ne szólj bele az életébe. Amúgy nem a kis/ nagykorúság határozza meg, hogy az ember milyen hibákat követ el... Nem jó bizalmatlannak lenni, nézd csak a mai híreket, a tököli bünteésvégrehajtási intézetben a pszichiátriai részlegen az egyik kezelt a másikat agyonverte egy wc ülőkével, pedig elvileg ott biztonságos minden, vagy nézd a családias magyar köztársasági elnökasszonyt, pedofil bűnsegédnek kegyelmez meg... Aztmondod, a te életedben minden rendben van, akkor, ha jó példát mutatsz a húgodnak, és számíthat rád, akkor mindent elkövetsz amit lehet, ahogy engem sem tudtak a saját baromságaimtól a barátok, a család, a jóindulatú haverok megmenteni, egyszerűen az ember a hibáiból tanul. Téged felnőtt fejjel nem csaptak be? Nem vagyok tini, butának sem tartom magam, de egy szaki, aki tök jól elvégezte a munkát a lakásomban kölcsön kért, és megállapodtunk hogy nem a pénzt adja vissza, hanem egy árucikket beszerez, erre kitalált kifogásokat, és százezer forinttal eltűnt.. Mondjam, hogy ezek a festők/villanyszerelők ilyen "dögök"? Ilyenek is-olyanok is vannak.
febr. 6. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Az attól függ, milyen az aktuális helyzete, józan paraszti észe, személyisége...

Ha ismerném a húgodat, talán el tudnám dönteni...így nem.

febr. 6. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!