Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod folyamatosan visszautasítana vele maradnál?
10 hónapja vagyunk együtt a párommal. Már nem számolom milyen régóta utasítja vissza szinte minden szexuális közeledésem. Ha megkérdezem hogy lenne-e kedve valamihez mindig visszautasít, magától nem kezdeményez. Alig ér hozzám. Nagyon ritka, hogy mégis történik köztünk valami. Ha megkérdezem min változtassak azt mondja öltözzek szexibben, de nem érzem hogy használna.
Ti mit tennétek?
(18/l, ha ez számít)
Érzem, hogy szeret. Fizikai kontaktust ritkán kezdeményez. Ritkán ölel vagy csókol meg, de gyakran fogja a kezem.
Nyilván nem akarom erőltetni, csak néha én érzem magam hülyén, amikor visszautasít.
Én a gyerekek miatt nem akarom elhagyni..
2 éve nincs othon szex sajnos..
Szeretőt keresek ( aki hasonló cipőbe jár )
43F
Volt egyszer egy ilyen párom.
Őrült szerelmes voltam, szűk 2 hónap múlva rávettem, költözzön hozzám. Eleinte minden szuper volt, naponta többször is szexeltünk, úsztam a boldogságban!
Aztán hirtelen minden megváltozott. Nem akarta. Fáradságra hivatkozott. Eleinte még csak a dugást utasította el, orál meg petting volt. Aztán már az sem! A végén már az utolsó 6 hónapban magamnak vertem ki, nagy ritkán engedte, hogy a mellei közé tegyem és úgy élvezzek el. De hozzá se ért, nem kapta be. Én se nyúlhattam hozzá odalent. Nyelves csókok átmentek szájpusziba.
Iszonyat érzés volt számomra és hiába kérdeztem mi az oka hogy ilyen lett, mindig csak azt mondta, értsem meg. Meg hogy szeret, csak nem kívánja a szexet.
Jó nagy barom voltam...!
Később kiderült, hogy az egyik exe is keféli, meg az egyik kollegája is, aki még családos is ráadásul!
Életem legnagyobb csalódása volt az a szutyok r.banc!!!
Akkor megfogadtam, hogy soha többé nem eszem meg ezt még egyszer...!
Akivel max. 2 hét után nincs szex, lépek tovább! Felnőtt férfi vagyok, nem fa bábu! Ennyi!
Egy 40+ pasi...
Én fiúként is elhagynék egy ilyen lányt. Megmondám neki őszintén hogy ez nekem nem jó rosszul esik, és szar érzés így a kapcsolat
Már az is baj lenne nekem ha ő soha nem kezdeményezne, mindig csak én.
Röviden, ez halott ügy.
Ebben a korban kb naponta szexelni " kellene" jó esetben.
Én is voltam hasonló kapcsolatban. Hétvégén nem lehetett, mert hétvége. 2 naponta nem lehetett, mert tegnap volt, ha megvolt egy kicsit is, nem lehetett, mert nem vagyunk állatok, ha hétvégén dolgunk volt, akkor fáradt volt....
Szóval kb 2 havonta volt szex, de akkor is azért, mert már illene...
Én elváltam.
N
Lépj tovább, ha nem oldódik meg nagyon rövid úton a probléma. Én 18 évesen állandóan szexeltem volna a barátnőmmel, nem pedig visszautasítom. Valószínűleg nem őszinte az okot illetően ami miatt nem akar veled szexelni. Azt csak mellékesen hozzáteszem (persze nem vagyunk egyformák), hogy a mai napig akár egy zsák is lehetne a barátnőmön, akkor is kívánnám, szóval ez az öltözz másképpen csak kifogás...
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!