Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha szex előtt valaki behúzná a kéziféket, hogy mégsem szeretné és hagyjátok abba, pedig már a vetkőzésnél tartottatok?

Volt ilyen
Nagyon csalódott voltam fogtam magam azt haza mentem többet nem mentem oda

Megölelném és megnyugtatnám, hogy nincs semmi baj. Az ilyesmi nem lehet kényszer.
F

Azt mondanám hogy nincs semmi baj, megkérdezném mi a probléma és segíthetek-e rajta, illetve hogy helyette szeretne-e valami mást csinálni, összebújni, filmet nézni, beszélgetni...
Ha valaki ezen képes kiakadni, az egy ösztönlény és zárt osztályon a helye, nem valakivel egy ágyban.

Az 5-ös esete jól rávilágít a lényegre, hogy nagyon helyzetfüggő.
Van, hogy megértéssel, elfogadással vagy. A másik véglet, meg hogy dühös leszel vagy úgy érzed, átbasztak, szórakoztak veled. Kettő közt meg van a csalódottsággal kombinált kulturált beletörődés.
Szerintem mindig vágja az ember, melyik esetről van szó. Ha valaki tényleg maximumra húzza az agyad, totál felizgat, és már a makkod a bejárathoz van igazítva, és akkor gondolja meg magát, miután autóztál hozzá 120 kilométert, és már tombolnak a spermiumok a kilövőállásban, akkor nehéz higgadtnak maradni. Ez amúgy biológiai is. Nincs agresszívebb egy totál felizgatott és kielégületlenül hagyott hímnél, mert el van öntve a vérkeringése tesztoszteron hormonnal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!